sıkıntı büyük

Yazı yazmak için okyanus sahillerine giden
bir yazar, sabaha karşı kumsalda dans eder
gibi hareketler yapan birini görür.
Biraz yaklaşınca , bu kişinin sahile
vuran denizyıldızlarını, okyanusa atan genç bir
adam olduğunu fark eder. Genç adama yaklaşır:
- Neden denizyıldızlarını okyanusa atıyorsun?
Genç adam yanıtlar;
- Birazdan güneş yükselip, sular çekilecek.
Onları suya atmazsam ölecekler. Yazar sorar;
- Kilometrelerce sahil , binlerce denizyıldızı var.
Ne fark eder ki?
Genç adam eğilir, yerden bir denizyıldızı
daha alır, okyanusa fırlatır.
- Onun için fark etti ama...
Bana çok güzel bi cevap verdınız teşekkür ederim....Bi tanede Bi tanedir....

Benzer bir olay burda yaşandı. Kadın biri ile evleniyor iki çocuğu oluyor. On sene sonra aşık adam çıkıp kocasıyla beraber araba içinde tarıyor bunları. Kurtulmanın yolunu bulsun.

Telefon numarası değişebilir, mail adresi desen farklı bir adresi alırsın onun bilemeyeceği, saniyelik iş sonuçta. Sosyal medya desen engellemek yeterli zaten. Karşına çıkarsa da Sephoraa'nın dediği gibi imdat diye bağırırsın. Bana da vardı takıntılı biri, yıllar önce ta lisenin başından. Yaşıtım bi çocuktu, zararsızdı, yani zararsızdan kastım zerre kadar bile umurumda değildi. Hep şans dilerdi, ben birkaç kez olmayacağını söylememe rağmen ısrar etmişti. Mesaj atardı bulmuş numaramı, bazen arardı falan. Cevap vermezdim. Neyse sonra benim numaram değişti üniversiteye başlayınca. Mail adresimi falan bilmiyordu zaten, karşıma da hiç çıkmadı çok uzakta oturuyordu. Kaldı ki ben üniversiteyi şehir dışında okumuştum. Bayağı bir süredir hiçbir şekilde yoklayamıyordu, sadece 2. sınıftayken mi ne Instagramdan yoklamıştı, cevapsız bıraktım. Tam bitti derken bi de baksam (bundan 2 ay önce falan) Facebook'tan bulup eklemiş. Hemen engelledim tabi. Ama ben ciddi anlamda rahatsız olsaydım kırılmadık kemiği kalmazdı onu da söyleyeyim. Ben polise de şikayet etmem öylelerini, adalete inancım var ama kaç tane kadın güya polis gözetimi altındayken öldürüldü. Ama sizin için bir alternatif elbette polis meselesi. Belki korkar.

Bunlara ne yaparsan yap vazgeçmiyorlar
Hasta ruhlu
Eşime takıntılı biri var
Eşide biliyor
Ama durmadı durmayada niyeti yok

Ayyy Allah sana sabır versın ya sakın kadının kcasına ıspatlamaya kalkma adam bsarsa daha fazzla askıntı olur benım yuvamı yıktı bende yıkcam dıye cırkeflesır bı sebeb yokken bu kadar tacız eden bırıne bı sebeb verme sakın ama kafasınu gzunu kırabılırsın bak

Ayyy Allah sana sabır versın ya sakın kadının kcasına ıspatlamaya kalkma adam bsarsa daha fazzla askıntı olur benım yuvamı yıktı bende yıkcam dıye cırkeflesır bı sebeb yokken bu kadar tacız eden bırıne bı sebeb verme sakın ama kafasınu gzunu kırabılırsın bak
En sonunda öyle olacak zaten dişlerini söküp elini vericem :sinirli:

Hayatında biri olduğunu ve çok mutlu olduğunu söyle. Yakında onunla yuva kuracağından, güçlü yetkileri olan, çevresi geniş olan biriymiş gibi ondan bahset ki korksun. Adresini biliyorsa sıkıntı, her iletişim yolunu kapatamıyorsun o zaman. Benim de ta liseden beri sülük gibi yapışan biri var. Her yerden engellidir ama adresimi biliyordu. Yoluma çıkıp senin yüzünden hiçbir zaman evlenmicem, bekliycem diyordu geçen seneye kadar. Neyse ki artık aynı şehirde bile değiliz. Swarmi bile bıraktım artık bilmesin nerede nasıl olduğumu.

Back
X