Sıkıntı durumu

Geçmişte başıma ne kötü şey geldiyse aklıma geliyor daha da sinir oluyorum her şeye. Herkesten nefret etme gibi bir ruh haline giriyorum ve malesef çikolata kurtarıcım olmuyor. :KK71:
Ayyy aynısı yalnız değilmişim ahahaha şey de oluyor mu neden benim başıma gelmiş :D

Ayyy aynısı yalnız değilmişim ahahaha şey de oluyor mu neden benim başıma gelmiş :KK70:
Yaaa evett ben bir de 3 4 ay önce terk edildim o aklıma geldikçe daha da sövüyorum ve bu bana yapılır miydi ulennnn moduna giriyorum. :confused:

Yaaa evett ben bir de 3 4 ay önce terk edildim o aklıma geldikçe daha da sövüyorum ve bu bana yapılır miydi ulennnn moduna giriyorum. :confused:
Toplasip dalalimmm kız hatta her türlü can sıkan kv kp koca erkek arkadaş benim yakinkende daralti geliyo zaten ancak rahatlarim:halay:

Herkese selamlar :)
Dolunay ve regl dönemi sizi de kötü etkiliyor mu? Ben her ay bu dönemlerde çok keyifsiz, mutsuz ve sıkıntılı oluyorum. Kendimi neşelendirmek için elimden geleni yapıyorum fakat olmuyor. Kötü olan şu ki çevremdeki insanlara da bu keyifsizligimi çok yansıtıyorum ve dengesiz olduğumu düşünüyorlar. Bunu azaltmak için ne yapılabilir ?
Duygusal gelgitlerimden çok sıkıldım ve cok yorulmaya başladım. (Büyük bir dert değil biliyorum ama şu an da böyle bir dönemde olduğum için önerilerinize çok ihtiyacım var...) :)

Valla dolunaydan mi reglim o yüzden mi bilmiyorum ama ben de cok mutsuzumm her sey batıyor

Bu hormonların etkisini çok gözünde büyütürsen çok etkiler seni .
Beyninde sen neye inanırsan ona göre vücud tepki verir.
Ayrıca insanları kırıp ya hormonlar yüzünden demek benim için bahane değil.

Toplasip dalalimmm kız hatta her türlü can sıkan kv kp koca erkek arkadaş benim yakinkende daralti geliyo zaten ancak rahatlarim:halay:
Onun için çok ilginç işkence yöntemleri geliştiriyorum bu dönemlerde... :KK62::KK59: Yanımda olsa neler neler yaparım da allah koruyor onu haha :KK71:

Bu hormonların etkisini çok gözünde büyütürsen çok etkiler seni .
Beyninde sen neye inanırsan ona göre vücud tepki verir.
Ayrıca insanları kırıp ya hormonlar yüzünden demek benim için bahane değil.
İnsanları kırmıyorum allahtan fakat şöyle söyleyeyim iletisimimiz pek kaliteli olmuyor.

İnsanları kırmıyorum allahtan fakat şöyle söyleyeyim iletisimimiz pek kaliteli olmuyor.

Anladım yanlış anladım o zaman özür dilerim.
Sen yine de pozitif ol ve beynini buna inandir.
Yalancı hamilelik duymuşsundur mutlaka. İnsanlar inaninca neler oluyor .

Anladım yanlış anladım o zaman özür dilerim.
Sen yine de pozitif ol ve beynini buna inandir.
Yalancı hamilelik duymuşsundur mutlaka. İnsanlar inaninca neler oluyor .
Ne demek estafurullah. .. evet duydum ,haklısınız. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)

Herkese selamlar :)
Dolunay ve regl dönemi sizi de kötü etkiliyor mu? Ben her ay bu dönemlerde çok keyifsiz, mutsuz ve sıkıntılı oluyorum. Kendimi neşelendirmek için elimden geleni yapıyorum fakat olmuyor. Kötü olan şu ki çevremdeki insanlara da bu keyifsizligimi çok yansıtıyorum ve dengesiz olduğumu düşünüyorlar. Bunu azaltmak için ne yapılabilir ?
Duygusal gelgitlerimden çok sıkıldım ve cok yorulmaya başladım. (Büyük bir dert değil biliyorum ama şu an da böyle bir dönemde olduğum için önerilerinize çok ihtiyacım var...) :)
Dolunayı bilmem ama regl dönemine 1hafta kala, ben ben değilim. Adolf Hitler gibi insanları yaka yıka gidiyorum. Herkese bağırıp çağırıyorum, yangın yeri gibi oluyorum vallahi. Böğrümde bir öküz, içimde bir ateş, deli divaneyim. Yine o günlerimdeyim buarada. :)

Bende de aynı durum var. Hem dolunayda hem regl döneminde kesintisiz uyku uyuyamam, mutlaka uykum kaçar. Regl dönemi bende hassas, duygusal olma etkisi bırakmaz, keşke öyle olsa. Tam tersi içimden bir canavar çıkıyor, aşırı agresif oluyorum. Yerli yersiz herşeye kızıyorum. Eşim de bilir bu durumu, yine regl dönemin geldi heralde der:KK70:Geçmişteki her ayrıntıyı düşünme bende de var bu arada. Düşünüp düşünüp kuruyorum kafamda. Adetin 3-4. günü geçiyor allahtan, yoksa öyle ömür geçmez insan kafayı sıyırır

Son düzenleme:
Back
X