seytan fisildiyo iste, sana kendi kendini yedirip bitirtiyo.. zaten cok agir, onurunu kiracak bsy olsa tepki verirsin, onun disinda da orda cevap veremedim diye dusunup durma bence, amaan de ve gec.. bu dusuncelerin ilerlerse, her seyde bsy arar, tetikte beklersin kompleksli insanlar gibi, Allah korusun..Tam da dediğiniz gibi.. O anlık bi tepki veremiyorum ama sonrasında kendime eziyet ediyorum resmen..
Acını ertelemeyeceksin derler ya o mesele. Ayrıca en başta kafana takmıyorsan daha sonra da takmamaya çalış ömrün uzun olurMerhaba bayanlar..
Benim bir sıkıntım var aslında sıkıntı yapılacak kadar büyük bir şey mi bilmiyorum..Size anlatmak istiyorum.
Ben insanların benim hakkımda ne düşündüğünü ne söylediğini o an için pek kafama takmam.Yani nasıl söylesem örneğin birisi bana toplum içinde bi laf söyledi bi tepki vermem,veremem..O an için umursamam.
İnsanın nutku tutulur ya öyle bir şey mi yoksa özgüven eksikliğimi bilmiyorum.O an için kafama takmasam da aradan bir kaç gün geçtiğinde hep düşünürüm niye bana öyle dedi , niye cevap veremedim.
Anlayacağınız kendi kendimi yemekten,canımı sıkmaktan hariç bir şey yapamıyorum..
Siz ne önerirsiniz,ne yapmalıyım kendimi yenmek için..
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
Aynen öyle oluyor.seytan fisildiyo iste, sana kendi kendini yedirip bitirtiyo.. zaten cok agir, onurunu kiracak bsy olsa tepki verirsin, onun disinda da orda cevap veremedim diye dusunup durma bence, amaan de ve gec.. bu dusuncelerin ilerlerse, her seyde bsy arar, tetikte beklersin kompleksli insanlar gibi, Allah korusun..
Ertelememeye çalışacağımm...Acını ertelemeyeceksin derler ya o mesele. Ayrıca en başta kafana takmıyorsan daha sonra da takmamaya çalış ömrün uzun olur
O kadar ileri gidilirse evet.
Ama ufak şeylerde bile bazen tepki veremiyorum
Demek böyle olmanın iyi yönleride varmışsahip olmayi istedigim ozelliklerden biridir kucuk seylere tepkisiz kalabilmek..hem dil sustukca ruh konusur,bosverin kendinizi yemeyin boyle bisey icin.sessizliginizin keyfini cikarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?