• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntı Tedavisinde Kullanılacak Diziler

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
Malum çoğu dizimiz sezon finaline girdi, hazır boşken dizi önerelim birbirimizede sıkıntıdan ölmeyelim değilmi sempatiksalakcinni

Yeni diziye başlamak isterseniz; Persons Unknown'u ve Happy Town'ı beğendim, tavsiye ederim.
Eskilerden izlemediğiniz varsa; The Good Wife (1 sezon), House M.D. (6 sezon) ve Supernatural (5 sezon) tavsiye ederim.

Ben bu aralar House M.D. izliyorum bayılarak sırnaşık şey

the i.t. crowd
ıngılız komedı dızısı.
20 dk lık bolumlerı var ve kısa bı dızı cok surmuyor
ama mukemmel bı dızı cok komık harıka vakıt gecırtıyor...
kesınlıkle tavsıye ederım.

House M.D. bitti, inanılmaz eğlendim izlerken, yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum sırnaşık şey
Grey's Anatomy'ye başladım, buda çok keyifli :smiley-cool:

Eğer izlemediyseniz Leverage ve White Collar kesinlikle tavsiye ederim..

Manyak diziler.. Hem eğlenceli hem de macera dizileri... Komedi, macera, heyecan hepsinden var.. Çok fazla da sezonu yok eğer baştan başlayacaksanız.

Leverage 3.sezonda, White Collar'ın da ikinci sezonu başlayacak. Bu arada ikisi de yaz dizisi kışın yoklar :))

Sonra Human Target var. O da aksiyon macera,arada hoş komik diyologlar da geçmiyor değil.. Yaz için can sıkıntısına birebir (bence)...

Eğer gizem, çatlak bilimsel deneyler, bilim kurgudan hoşlanıyorsanız FRıNGE derim... 2.sezon öyle bir bitti ki....

Supernatural evet süperdir. ılk sezon ana konu oturana kadar salalamasyon gider,sıkar ama ilk sezon sonundna itibaren insanı alır sürükler.. Hele ki Dean yavrum benim. :D

Persons Unknown'a başladım. Testere ve The prisoner vari birşey olmuş ama güzel gidiyor..

Komedi olark Two and a half men diyorum yaa bu kadar mı komik olur. ızlerken ölüyorum gülmekten yanlız dizimiz çok sevilen bir dizi ki tam 7 sezon...Gerçi ben ilk üç sezonu 1 haftada bitirmiştim :ecrin_bebek:

Birde LOST var sempatiksalakcinni

luther güzel ve kisa bir dizi 6 bölümkük ingiliz dizisi tavsiye ederim

bence chuck ı çok güzel bir dizi..samimyet var bir kere..ve komik..romantizmde dahil..macerada tabi ki

how i met your mother eğlenceli bi dizi 20 dakkalık bölümleriyle sitcom tadında izlemenizi tavsiye ederimzemuszemus

Friends ve How I Met Your Mother. Bulabilirseniz Cheers.

Kesinlikle insanın gününü aydınlatan diziler.

Lost
The Big Bang Theory
Battlestar Galactica
Fringe
Flash Forward
(bunlar sağlam bayağ)

Chuck
Heroes
(çıtır çerezlik)

Naruto
(Anime sevenlere)

benim tercihim böyle, zevk sahibiyimdir, kulak arkası yapmayın kaydirigubbakcemile3

Bu üçünü izlemeyeni dövüyorlar :9:

Fringe
The vampire diaries
how i met your mother

anime severler Death Note ı izleyebilirler. Ben anime sevmiyorum fakat Death note beğenerek ardarda izlediğim ilk anime dizisi.

Kesinlikle iki klasik Prison break ve lost...Sıkıntı mı o da neydi ? dersiniz.
Daha soft ama sürükleyici ve insan da avukat olma hevesi uyandıran bir başka dizi de ''the good wife''
ve tabi ki ''nip tuck'' ve ''dexter''

-Lost
-Prison Break
-Oz
-Breaking Bad
-Monk
-Big Bang Theory
-Couple
-It Crowd
-Lie to Me
-Dexter
-Person of Interest
-Revolution
-Alcatraz (yayınlanan tüm bölümleri izleyemedim ama izlediğim kadarıyla güzel gidiyordu)
-Black Mirror (bu çok değişik bir dizi)
-Touch
-Mentalist

Bunlar izlediğim/izlemeye devam ettiğim diziler hepinize tavsiye ederim :34:

Son düzenleme:
how i met your mother
the big bang theory
scrubs

can sıkıntısına, bunalıma, depresyona birebir :10:

Son düzenleme:
Back
X