Sıkıntı

Morrxlx12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
150
1
28
24
Arkadaşlar ben üniversite sınavına hazırlanıyorum.Bu aralar şöyle bir şey oluyor ben derse oturuyorum annemin söylediği şeyler benim aklıma geliyor ve beni rahatsız ediyor.Onun aklımdan gitmesi için gidiyorum yanına ve ondan açıklama istiyorum.Anneme karşı derin bir güvensizlik var.Bu beni rahatsız ediyor ve annemin yan8na gidip açıklama istediğimde beni dinlemek istemiyor ve bana bunları aş diye sitem ediyor.Ders çalışamayinca da çok sinirim bozuluyor.

Ders çalışırken bemde bazen senin gibi oluyorum bende üniye hazırlanıyorum ama benim sorunum annem ke degil annen ne yaptı ki sen bu kadar güvensiz oldun ona karşı

annen ne diyorda seni rahatsız ediyor? annene konuyu derinletmek için gidersen aklına daha fazla yerleşir aklından çıkmaz ki.bence de annen haklı aş yani, ders çalışmamak için bahane üretiyor gibisin.

annenin dedikleri önemli tabi bilmeden sağlıklı yorum olmaz ama ders çalışırken bana da olurdu kafamdan sorun yaratıp ders çalışmamak için onu çözmeye çalışırdım bu ders çalışmak istememe psikolojisi gibi geldi bana.

Ders calismamak için kendine bahane aramış, anneni bulmuşsun..
Olmuş bitmiş şeylerin hesabını sorma, bir dahakine olmasını istemediğin şeyleri yapma yada yaptırma.

Sanki çocukları arasında ayrıcalık yapıyor gibi geliyor bilmiyorum ama Allahtan kendi öyle söylemiyor
Kız ne takıyorsun ya.Benim annemde hep yaptı ayrımcılığı.Simdi desem yok canim öyle bir şey der.Gel de yutBoşver.Dersine çalış,geleceğini kurtar.Kim ne yaparsa yapsın.Benim daha önemli işlerim ,planlarım var de,geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…