İnsanların düşüncelerine neden bu kadar takılıyorsunuz ki? Bana da hep şunu derler " ay biz seni burnu havada ukala bi kız sanıyorduk. Sen iyimişsin be!" Gülüyorum geçiyorum ne yapabilirim. Sen de takılma bırak insanlar seni keşfettikçe tanısınlar.Merhaba kizlar, ben gecmiste cok yiprandim bircok psikolojik rahatsizliktan gectim. Simdide yorgun ve kati görunumlu bir insanim, bakislarim bile degisti, kimseye sert bakmiyorum ama olgunluk var belli masum bakamiyorum icimde sanki sinsilik varmis gibi, halbuki bunun altinda ben kötu bir insan degilim öyle görunmeyeyim diye daha cok mutlu, neseli ve konuskan olmaya calisiyorum... böyle olunca da sanki yanlis mi anlasiliyorum hep bilmiyorum... agliyorum gercekten... beni en basindan beri taniyanlar benden ayrilmaz ama yeni yeni tanidiklarim beni sevmemeye uzaklastigini gördukce takinti yapiyorum bunlari... özguvensizmimyim bilmiyorum ama migdeme agrilar giriyor
Anladığım kadarıyla bu bir süreç.Yani bir süreçten geçiyorsun.Ne kadar sağlam atlatırsan kişiliğin o kadar sağlam olur.
Kişiliğin dedim çünkü henüz kendini tanımıyorsun ve bize soruyorsun.Klişe olacak ama, seni senden daha iyi kim bilebilir ki
İyi ile kötüyü biliyorsun.Bilmem kötü bir insan mısın? Belki de öylesindir.Ama bu neyi değiştirir ki.
Herkeste biraz iyilik biraz kötülük vardır.Ben kötü yönlerimi kabul ediyorum.Kendimi de böyle seviyorum.Mükemmel olmak zorunda değilim.
Çünkü kimse mükemmel değil.Bazen yalan söylüyorum bazen küfür ediyorum bazen tembellik yapıyorum bazen hayvanlara ve kimsesizlere yardım ediyorum, bazen insanları barıştırıyorum vs vs..
İyi de benim kötü de benim.
Topluma kendimi kabul ettirmek zorunda değilim.Kimse için yaşamak zorunda değilim.
Bunların hepsi senin için de geçerli.
Bence kendini korumaya almaya çalışıyorsun bikez daha kırılmamak için.yüzündeki o soğuk maske bundan dolayı.Haketmeyen birine değer verdin diye şimdi tüm insanlara olan güvenini kaybedemezsin.Yine kendin ol.Farklı bi sen yaratmaya çalışma.sadece kimse için fazla fedakarlık yapma.Kimseyi tamamen memnun edemezsin ve etmende gerekmiyor.Seni sen olduğun için seven insanlar lazım sana gerisi teferruat..
Kasma kendini,
kim ne düşünürse düşünsün seni bilen tanıyan geçmişte yanında olan zaten bırakmaz
niçin birde dışarıdan nasıl görünüyorum yeni tanıyanlar benden soğuyor diye dert edip birde bunu yük ediyorsun ki kendine
hayat kısa,
nasıl rahatsan öyle ol ve yaşa
ekstra çaba harcama elalem için elaleme iyi görünmek için
amann......
İnsanların düşüncelerine neden bu kadar takılıyorsunuz ki? Bana da hep şunu derler " ay biz seni burnu havada ukala bi kız sanıyorduk. Sen iyimişsin be!" Gülüyorum geçiyorum ne yapabilirim. Sen de takılma bırak insanlar seni keşfettikçe tanısınlar.
İnsanların hakkında ne düşündüğünü boşver. Sen olduğun gibi kal, kalan sahalar senindir
Hayatımızdaki hic birsey sebepsiz degil.
Belki de sizin boyle olmanızda bile bir sebep yatıyordur.
Belki de yeni bir siz doğuyorsunuz,
Nasıl sancı cekmeyince doğum gerçekleşmez ise,
Sizinde bu hissettiklerinizdir,size yol gösterecek olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?