sıkıntıdan çürümek üzereyimmm

hamarat91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
129
6
318
Evet kizlar konu basligindan da anlasildigi uzere acayip bosluktayim 23 yasindayim 1 sene once uni den mezun oldum gecen yil kpss ye hazirlandim olmadi bir suru is basurusu yaptim ama zor cunku yukseklerde bi dayım yok malesef memur atamalari da iki yilda bir oldugu icin bu sene kpss ye hazirlanmiycam o yuzden eve tikildim kaldim buyuk sehirde de degilim kendime ugraslar bulym surekli evdeyim hergun ayni yapacak bisi yok skntdn oluyorum ne yapsam bilmiyorum oyle el isi orgu falan da sevmem siz bi akil verin bana bu genc yasimda evde curumeyim

2 yılda bir girdiğine göre önlisans mezunusun. Açıköğretimden 4e tamamlamayla başlayabilirsin. Yada yabancı dil kursuna gidebilirsin. En ücra yerlerde bile halk eğitim kursları var. O kurslardan birine yazılabilirsin. İşkurun meslek edindirme kursları var. Yani demem o ki saniyeni boş geçirme kendini geliştir

Geçici bir iş bakmaya devam edin derim illaki bir şey çıkar.
Olmadı kurslara yazılabilirsiniz dil kursu, pastacılık kursu vs. Ücretsiz var diye biliyorum.
İşmek var oraya başvurabilirsiniz eğitim verip iş buluyorlar sanırım.

bulundugun sehirde belediyenin kurslari var mi, genelde oluyor bi cok yerde.. dil kurslari filan oluyor, isine yarayacak seni gelistirecek bi bolume yonelebilirsin..

Alanın ne bikmiyorum ama alanın ike ilgili bol bol okuma yap. Hem kendini geliştirmiş olursun hem de işe başladığından bocalamazsın.

durumumuz bende bende geçen sene kpss ye hazırlandım ve ondan önceki senede mezun oldum.ben kpss ye her sene girebiliyorum ama işin ucu torpile öyle bir dayanmışki ne yapsam olmayacak sanki.1senelik emeklerime üzülüyorum...

neyse işte iş kovalıyorum artık neresi olursa modundayım ama işte öyle kolay bulunmuyor.her yerde bir torpil var.

Allah kolaylık versin bize hayırlısını nasip etsin inşallah ama gerçekten çok zor yaaa işsizin halinden işsiz anlar.

Tatlım acil iş bul
SEVGİLER:
Ah olsa kendime uygun bi is bulcam ama malesef dedim ya kucuk bi sehirdeyim ve memur sehri denilebilir olan isler genelde tezgahtarlik bulasikcilik vs. Bunlar da benm kafama yatmiyo malesef kucumsedigimden degil ama bu islerde de mutlu olamam o yuzden

Hayir dort yillik fakulte mezunuyum tum duz memur atamalari yani kpss b grubu 2 yilda bir ataniyor iskura da gittim tornacilik kalorifer yakicilik yok el isi yok ahsap boyama boyle ilgimi cekmeyen seyler fotagrafcilik kursu arastirdim yok tiyatroya kayit olmak istedim yok dedim ya benim yasadigim sehirde ancak memur olabilirsiniz malesef onu da olamadim

bulundugun sehirde belediyenin kurslari var mi, genelde oluyor bi cok yerde.. dil kurslari filan oluyor, isine yarayacak seni gelistirecek bi bolume yonelebilirsin..
Bilgisayar kursunu sordum halk egitimdeki bana bi form tutusturdu 4 yillik mezunsan cok sikilirsin dedi ben bir sene bilgisayar dersi aldm cunku ve cok seyler ogrendm o yuzden dil konusunda da ayni seyi soyledi ben anadolu lisesi mezunym uni aldm biz basit temel gosteriorz dedi ondan da oldm yani

Hiç arkadaşın yok mu peki onlarla vakit geçirsen?
Var tabi ki cok sukur o yonden sansliyim birbirimizde bile kaliyoruz gunlerce tek kafa dagittigim sey bu zaten ama biraz sosyallesmek farkli ortam tanimak ya da bi ugras bulmak istiyorum gunler hep ayni bi denizimiz bile yok ki bunaldigimiz zaman cikip yuruyelim sahilde uni de boyle bi sehirde okumustum o yuzden memleketimi pek sevmiyorum ne yazik ki cok bunaltiyo beni

Çağrı merkezi falan varsa is başvurusu Yao alıyorlar ayrıca is bulamazsan kursa gidebilirsin evde kalmaktan iyidir

Çağrı merkezi falan varsa is başvurusu Yao alıyorlar ayrıca is bulamazsan kursa gidebilirsin evde kalmaktan iyidir
O kadar banka gise yetkilisi bir o kadar cagri merkezine basvurdum ama ne geri donus oldu ne bisi cunku millet hep kendi cevresini aliyor ise gercekten bu is aramaya bulasanlar anlar beni artik is bulmak ekmek aslanin agzinda degil bagirsaklarinda biraz daha kurs arastirmasina bakicam artik tel kirmaya mi giderim ahsap boyasina mi bilmem onlara da hic yatkinligim yoktur nefret ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…