- 23 Eylül 2016
- 313
- 351
- 23
- 33
- Konu Sahibi aryalorinn
-
canim dun disaridaymis bana sen ilgilenir misin dedi ben aksama girer diye dusunerek oyle yazdim yarin saat 10 dedim bu yuzden kusura bakmayin duasi olmadigi icin bende baslayamadim bi an once haber verir insaallahN nedennicin
aryalorinn -
umut-16 -
@Hayalimdi gercek oldu -
L likear -
J Jellybon_ -
H HeraVenus
fazlacahayal -
Pamuksekermavis -
M Masalyuzlusevdam
çok güzel kimse yazmamış niyetin ne olarak yazıcazaryalorinn ? yarın 10da bitsin dediniz ama ben bu şekilde başlayamacağım için bitmeyecek..
canım dileğimi yazdım zaten toplasan 2 saatte bitebilecek bi dua yani her şekilde yetişir :)N nedennicin
aryalorinn -
umut-16 -
@Hayalimdi gercek oldu -
L likear -
J Jellybon_ -
H HeraVenus
fazlacahayal -
Pamuksekermavis -
M Masalyuzlusevdam
çok güzel kimse yazmamış niyetin ne olarak yazıcazaryalorinn ? yarın 10da bitsin dediniz ama ben bu şekilde başlayamacağım için bitmeyecek..
canım tüncina duası okuyoruz kaç kişiysek bölüşüyoruzMerhaba kızlar.. Kısaca özet geçer misiniz? Burda sistem nasıl işliyor :) Ben de katılmak istiyorum aranıza..
Canım ben okudum Rabbim gönlüne göre versin gönlündekini de hayırlı eylesin inşallahcanım dileğimi yazdım zaten toplasan 2 saatte bitebilecek bi dua yani her şekilde yetişir :)
bu akşam kınamız var okuyamayabilirim ama yarın mutlaka ALLAH nasip ederse okuyacağmcanım dileğimi yazdım zaten toplasan 2 saatte bitebilecek bi dua yani her şekilde yetişir :)
canım benim dileğim gönlümdeki duanın olması bu kadar
herkesin dileği ne ise onun için okuyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?