19 yaşına girdim ancak ben kendimi bildim bileli bunlar zaten babam sorunlu babanneme olsun herkeze bizi ezdiriyor millt ağzımıza etse gıkı çıkmıyor adamın bende bilmiyorum zaten onun ne olduğu delinin teki artık karşıma almakta istemiyorum bıktım artık emin olun ayrılsalar daha iyiydi sürünürdük aç kalırdık ama kimse bizi it yerine koyamazdı şimdi bende okul okumadım elimde değil ne denedimse olmadı spora gittim sakatlandım ders aldım bi sıra para verilmedi öyle ayrıldım sonra adam uyuzluk yaptı ders anlatmadı ne yapsam set gerildi evlenmekten inanın nefret ediyorum ama bunlardan kurtulmak için düşünüyorum annemde zaten benden kurtulamadı gittti bi boşansam kardeşini alır giderim sende onlar gibisin elin çocukları mimar oldu diyip diyp duruyor bizim akrabalarımız var adam mimar yıllardır evlatları için özel hocalar dersler kolejler yapmadığı kalmadı bide ben anneme bana böyle davranmasından ötürü ev işi yapmıyorum ev işi yaptımmı iyi davranıyor çıkarcı gibi geliyor bana yalan yok öyle işte birçok şey var okuduysanız teşekkür ederim