sıkıntıdan uyku tutmuyor yardım

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
sürekli kavga eden anne babam var annem her zamanki işe yaramaz olduğumu söyleyip bi kurtulamadım diyip duruyor kimsem yok bi kuşum var onunla ilgileniyordum ancak artık boğuluyorum evde odam var ama sürekli yalnızım duvarlar üstüme üstüme geiliyor dışırda kavga dövüş var çok uzun zamandır bu durumdayım ve artık hissiz gibiyim etrafa mal mal bakıyorum yapacak birşeyim kalmadı tv izledim kitap okudum kitap boyadım kuşla ilgilendim yürüyüş yaptım bi aralar bu arada besyoya hazırlanırken sakatlık geçirdim ve spor da yapamıyorum internnette gezindim artık sıkıntıdan uyku tutmuyor kafayı yemek üzereyim çoğu zaman başımı sokacak evim var desemde boğuluyorum artık napabilirim bi fikriniz varmı

Annene durumu anlat hatta mumkunse ikisini de karsina al konuş.Ne hissettigini guzelce sakin sekilde ifade et belki ceki duzen verirler kendilerine.Sorun nedir evde sen kac yasindasin?

Cogu zaman cocuklarimiz icin evliligimizi surduruyoruz saniyoruz iyi birsey yaptigimizi dusunuyoruz ama yine en cok onlar etkileniyor ve mutsuz oluyor.

Daha sessiz olmalarini itelisimin bu sekilde hepinize zarar verdigini kavga esnasinda soyleyin esprili dil iyidir ayrica dua edin evinizin huzuru icin gulun gecin,psikkolojiniz bozulacak onemsemeyin her ailede olabilir malesef bazen devamli olabiliyor kabullenmekten baska care yok ara bulmaya calisin ve cekilin

Annene durumu anlat hatta mumkunse ikisini de karsina al konuş.Ne hissettigini guzelce sakin sekilde ifade et belki ceki duzen verirler kendilerine.Sorun nedir evde sen kac yasindasin?

Cogu zaman cocuklarimiz icin evliligimizi surduruyoruz saniyoruz iyi birsey yaptigimizi dusunuyoruz ama yine en cok onlar etkileniyor ve mutsuz oluyor.
19 yaşına girdim ancak ben kendimi bildim bileli bunlar zaten babam sorunlu babanneme olsun herkeze bizi ezdiriyor millt ağzımıza etse gıkı çıkmıyor adamın bende bilmiyorum zaten onun ne olduğu delinin teki artık karşıma almakta istemiyorum bıktım artık emin olun ayrılsalar daha iyiydi sürünürdük aç kalırdık ama kimse bizi it yerine koyamazdı şimdi bende okul okumadım elimde değil ne denedimse olmadı spora gittim sakatlandım ders aldım bi sıra para verilmedi öyle ayrıldım sonra adam uyuzluk yaptı ders anlatmadı ne yapsam set gerildi evlenmekten inanın nefret ediyorum ama bunlardan kurtulmak için düşünüyorum annemde zaten benden kurtulamadı gittti bi boşansam kardeşini alır giderim sende onlar gibisin elin çocukları mimar oldu diyip diyp duruyor bizim akrabalarımız var adam mimar yıllardır evlatları için özel hocalar dersler kolejler yapmadığı kalmadı bide ben anneme bana böyle davranmasından ötürü ev işi yapmıyorum ev işi yaptımmı iyi davranıyor çıkarcı gibi geliyor bana yalan yok öyle işte birçok şey var okuduysanız teşekkür ederim

Daha sessiz olmalarini itelisimin bu sekilde hepinize zarar verdigini kavga esnasinda soyleyin esprili dil iyidir ayrica dua edin evinizin huzuru icin gulun gecin,psikkolojiniz bozulacak onemsemeyin her ailede olabilir malesef bazen devamli olabiliyor kabullenmekten baska care yok ara bulmaya calisin ve cekilin
bende o dediğiniz olmuyor bende dua ediyorum ama bunlar hep böyle ara ara da değil inanın odamda duruyorum el ayak çekiyorum annem dışardan bağıryor ... gibi oturuyor orda falan bi kurtulamadım odada dursam duvarlar üstüme üstüme geliyor dışarda kavga dövüş keşke dediğiniz gibi olsa

sürekli kavga eden anne babam var annem her zamanki işe yaramaz olduğumu söyleyip bi kurtulamadım diyip duruyor kimsem yok bi kuşum var onunla ilgileniyordum ancak artık boğuluyorum evde odam var ama sürekli yalnızım duvarlar üstüme üstüme geiliyor dışırda kavga dövüş var çok uzun zamandır bu durumdayım ve artık hissiz gibiyim etrafa mal mal bakıyorum yapacak birşeyim kalmadı tv izledim kitap okudum kitap boyadım kuşla ilgilendim yürüyüş yaptım bi aralar bu arada besyoya hazırlanırken sakatlık geçirdim ve spor da yapamıyorum internnette gezindim artık sıkıntıdan uyku tutmuyor kafayı yemek üzereyim çoğu zaman başımı sokacak evim var desemde boğuluyorum artık napabilirim bi fikriniz varmı
Kaç yaşındasın?

Bütün evlilikler öyle kötü değil. .evlilikten nefret etme..ama sakın ailenden kurtulmak için evlenmeye de kalkma..kendine bir mesgale bul.iş başvurusu yapmışsın şimdi gördüm. .işe başla..ve onlar tartışırken kulaklarını tıka. .
Çaren yok..mademki konuşmak ise yaramadı sende duyma..
Geçecek bu günler bunu unutma..

Bu ortamdan kurtulmak için SAKIN evlenme. İnan ki daha çok kötü olabilirsin.daha çok küçüksün. Bekle hele Allah büyük bir kapı açılır muhakkak sana canım.kurslara falan git.yada bir işe gir çalış bu sene para biriktir. Yazın o paranla dershaneye kayıt ol. Sıkı bi çalışmayla güzel bi bölüm kazan arkanı dön git.

Biliyor musunuz benim de bir kuşum var ve bana öylesine destek oluyor ki.:)..Ne yazık ki bende alerjim yüzünden ondan ayrılacağım için uyuyamıyorum..

Bütün evlilikler öyle kötü değil. .evlilikten nefret etme..ama sakın ailenden kurtulmak için evlenmeye de kalkma..kendine bir mesgale bul.iş başvurusu yapmışsın şimdi gördüm. .işe başla..ve onlar tartışırken kulaklarını tıka. .
Çaren yok..mademki konuşmak ise yaramadı sende duyma..
Geçecek bu günler bunu unutma..
bunlar mezara girer kavga eder gene haklısınız ailemden kurtukmak için evlenmek kötü

Back
X