Selamün Aleyküm,sorunum şu erkek arkadaşım dün gece çok karamsar ve umutsuzdu,Bende umutsuz olma insanı ayakta tutan umudu ve hayalleridir herşey için güzel düşün ki güzel olsun dedim.Amaaan ne umudundan bahsediyorsun ki herşey boş,hayat boş,çalış çalış nereye kadar dedi,Ben daha kaç yaşındasında bıkıyorsun hayattan daha yaşanacak bir sürü güzel günlerin anıların olucak, umutsuz olma yeterki dedim,Ben yıkılmışım zaten hayat bos ya ne umudu diyosun sen dedi,ne olduda yıkıldın sölermisin dedm,Ne biliyim aman salla gitsin işte yorgunum saçmalıyorum dedi,bende bencede saçmalıyorsun sıkıntın herneyse benmle paylaş ha bi arkadaş olarak ha bir sevgili olarak dinlerim dedim,cevap vermedi ordamsn dedim.Burdayım kbkma filme dalmşımm dedi bende sinirlendim ister istemez tamam sen filmini izle o zaman dedim.Yoo kbkma valla dalmışım konuşalım dedi,gün içerisnde neler yaptığımı sordu konştuk.Sonra izlediği filmde bahsettk benm izlediğimden falan ortam yumuşadı sandım.Kız arkadaşım kıckbokscu üniversite adına maçlara falan gidiyor baa dedi senden gel antremanlara basla senle katıl bize benimde hoşuma gitti merak ettiğim bir spordu ona sordum baslayım mı diye baslaa dedi bende ciddimsn dedim evet dedi,kickboksdan konştuk babama sordum izin vermedi dedm izin vrmedi gitmiyrum.Sana bişe soleym mi dedi söle dedim,Sen beni tanıyamamışsın dedi ne alaka dedim,Tanısaydın izin vermiyeceğimi bilir sormazdın bunu bana dedi bende senin fikrini almak istedim sadece kzıcagını tahmin etmemiştim dedim.Karışmıyorum artık sana cidden hangi kursa gidersin git beni iyice tanı tamam mı,tanıtamamışım kendimi ben sana dedi.Kızacagını düşünmedim afedersin dedim.Ben bişey yaparken seni düşünüyorum izin verirmi vermez mi kızar mı kızmaz mı diye ona göre davranıp soylemiyorum demekki beni tanıyamamşın ki soruysn dedi.Bana böyle şeyler sorma tmm ben o kadar geniş bir insan değilim çalışmana bile izin veriirm sen ne diyorsun bana dedi.tamam bidaha sormam sana dedim.Sonra şey dedi sen evlenmeyi çocuklugundan oynadıgın evcılık mı sanıyorsun heralde aşkım canım cicim demeyle hayat yürümüyor karşılıklı ilgi güven sadakat ve yeri geldiğide fedakarlk gerektiriyo evlilik oyun değil dedi.Bende davranış konuşmalarıma dikkat ederim merak etme evcilik falan oynadıgımda yok benim ayrıca merak etme herşeyn bilincindeyim ama arada sana sorup fikrini almak istedim düşüncesizlik ettm kbkma bida sormam dedim.Direk iyi geceler demş
sanada iyi geceler diyip yattım.Sizce neden böyle yapıyor burda suçlu ben miyim ya
:18: Arada bi böyle huysuzluk yapıyor anlam veremiyorm