Sıkıntılardayım, lütfen fikirlerinizi esirgemeyin

Lady18

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
126
36
298
İstanbul
Merhaba,
10 aylık bir birlikteliğim var. Niyetimiz ciddi fakat ikimiz de öğrenci olduğumuz ve kalıcı bir işimiz olmaması sebebiyle resmi bir girişimde bulunmadık. Herşey gayet güzel başladı. Ona aşık oldum ve o da bana aşık olduğunu itiraf etti. Fakat son zamanlardaki davranışlarını anlamlandıramıyorum. Bir seviyorum diyor, bir sevmiyorum. Özlediğini davranışlarında anlasam bile, o özlediğini inkar ediyor. Özlemek benim lugatımda yok diyor. Beni seviyor musun diyorum, hayır diyor. Yemin et inanıcam diyorum, yemin etmiyor. Kariyerindeki başarıyı, duygusal ilişki ile bir tutuyor. İçinde bulunduğumuz ekipten çıkarıldık. Başarısızlığın sebebini ben olarak görüyor, ki aynı oranda ikimiz de suçluyuz bence. Bizim ilişkimizde başarı sevgiyi getirecekti dedi dün. Romantizm 0. Herşeyi çalışma ve kariyer odaklı görüyor. Neyi doğru, neyi yalan söylediğini bile anlayamıyorum artık, seviyor mu, sevmiyor mu... Bana çok kötü davranıyor. Ben ondan sevgi, şefkat bekledikçe, o ağzıma...
Lütfen bana bir fikir kızlar. Şimdiden teşekkürler.

Hiç kendini yıpratma.Hirsli bir yapısı var galiba sende ekipten uzaklastirilmissin faturayı ona kesmedin.seninle birlikteliği kariyerine engel mi goruyor

Aslında istemiyor gibi görünüyor ama onun hesabı istemem yan cebime koy gibi daha çok. İstemese, görüştüğümüzde ve yaptığı fedakarlıklardan belli olurdu diye düşünüyorum. Yalnız biraz narsist bir kişiliği var. Nabzını yoklama amacıyla ayrılalım diyorum. Sen bilirsin diyor hiç umurunda olmayacak gibi. Ekipten çıkarıldığımızdan beri psikolojisi bozuldu. Beni kimse çıkaramaz, ancak ben istersem çıkarım falan diyor. Saplantı haline getirdi sanırım. Başarı yoksa sevgi de yok diyor. Evelsi gün ve dün, benim onun başarısız olmasına neden olduğumu üstüne basa basa belirtti maalesef :(

Merhaba,
10 aylık bir birlikteliğim var. Niyetimiz ciddi fakat ikimiz de öğrenci olduğumuz ve kalıcı bir işimiz olmaması sebebiyle resmi bir girişimde bulunmadık. Herşey gayet güzel başladı. Ona aşık oldum ve o da bana aşık olduğunu itiraf etti. Fakat son zamanlardaki davranışlarını anlamlandıramıyorum. Bir seviyorum diyor, bir sevmiyorum. Özlediğini davranışlarında anlasam bile, o özlediğini inkar ediyor. Özlemek benim lugatımda yok diyor. Beni seviyor musun diyorum, hayır diyor. Yemin et inanıcam diyorum, yemin etmiyor. Kariyerindeki başarıyı, duygusal ilişki ile bir tutuyor. İçinde bulunduğumuz ekipten çıkarıldık. Başarısızlığın sebebini ben olarak görüyor, ki aynı oranda ikimiz de suçluyuz bence. Bizim ilişkimizde başarı sevgiyi getirecekti dedi dün. Romantizm 0. Herşeyi çalışma ve kariyer odaklı görüyor. Neyi doğru, neyi yalan söylediğini bile anlayamıyorum artık, seviyor mu, sevmiyor mu... Bana çok kötü davranıyor. Ben ondan sevgi, şefkat bekledikçe, o ağzıma...
Lütfen bana bir fikir kızlar. Şimdiden teşekkürler.
Koşarak uzaklaş.

Sen nerdeyse cocugun kafasina silah dayayarak guzel sozler soyletmek istiyosun.Ozlemedim diyen birine neden yemin ettiriyosun?
Tamam mutlu olmak istiyosun ama boyle ite kaka mutluluk olmaz.Yipranirsin, uzulursun.
Birak sen bu cocugu.Umrunda olmayacak zaten.Baskalarina sans ver

Seven insan sevdigini belli eder.
Ve Basarisizligimin sebebi sensin demezz.

Beni seviyor musun dediğinde hayır diyen bir adamın yanında daha ne duruyorsun?

Bazı kadınlar neden kendisini sevmeyen istemeyen aşağılayan bi erkek için hala çaba sarf eder beni sevsin istesin özlesin diye uğraşır bende bunu anlamıyorum.önce sizin kendinize saygınız olsunki karşı taraftanda saygı bekleyin.

Hayatta her basarisizligini kadından bilen erkek tipi gibi..
Çocuğunuz zayıf not alırsa kaçacak delik ararsiniz.. o da sizin suçunuz.. ya da çocuğu da mı sevmeyecek tövbe Yarabbim..
Özünde iyi biridir sacmalamistir demek istiyorum ama çok belli ki is hayatında delirecek biri..
Hepsi bi yana ozlemem ben sevmiyorum da ne demek..
Ayrilsaniz da beni terkedemezsin ben istifa ederim der muhtemelen..
Cekmeyin.. gencecik kızsiniz.. sevilin el üstünde tutulun..

Sevenin bile sonradan degisebildigi bir duzen yasiyoruz bunu kendimden biliyorum o yuzden bastan koku veren balıktan uzak dur evlenerek kendini zehirleme ki bu insanin evlenmeye de niyeti oldugunu pek sanmiyorum seninle zamanini geciriyor gibi geldi. Basari sevgiyi getirecek ne demek yahu sanki iddia oynuyor adam ask uzerine. Asil sevgi basariyi getirir mantigi olmayan biri gibi geldi yerinde olsam hic bisey soylemeden butun iletisimimi keserdim

İsler ciddiye binmeye baslayinca ,adam sinyasl vermeye baslamis daha ne olsun,
Senin niyetyin ciddi ama onun ki degil,
Bu yaslarda asdk mesk guzel seyler ama sorumluluk almak guzel gelmemis ,
Sana acikca durumu belli ediyor ,
Cinsellik var mi aranizda ? bilmiyorum
Yoksa sakin ola baslama ,lakin baskasiyla bisi yasamis o daha iyi gelmis olabilir ,
Bu kadar dengesiz insandan uzak durmak en iyisi

Bu sağlıklı bi ilişki değil bence. Sizin hareketleriniz de normal değil belkı seni bu paranoyaya getiren erkek arkadaşın. Bence kimse terkedilmez değil

Back
X