- 15 Ocak 2011
- 1.194
- 5
- 158
Sevgili Kadınlar Kulübü Üyeleri,
Hepimizin sıkıntıları vardır, kimimizin daha yüzeysel, kimimizin daha derinlerde... Bu sıkıntılarla başedebilme becerimiz yaşam kalitemizin de belirleyicisidir. Depresif bir ruh hali insanı hiçbir şey yapmamaya, tembelliğe, gerginliğe, uykuya, hiç yememeye, çok yemeye ve daha sayamayacağım pek çok hoş olmayan duruma iter.
Burada sıkıntılarımızı bizden götürdükleriyle birlikte paylaşalım, tüm bu kötü etkilerle birbirimize destek olarak başedelim. Belki biraz rahatlarız, yaşam kalitemiz yükselir...

Hepimizin sıkıntıları vardır, kimimizin daha yüzeysel, kimimizin daha derinlerde... Bu sıkıntılarla başedebilme becerimiz yaşam kalitemizin de belirleyicisidir. Depresif bir ruh hali insanı hiçbir şey yapmamaya, tembelliğe, gerginliğe, uykuya, hiç yememeye, çok yemeye ve daha sayamayacağım pek çok hoş olmayan duruma iter.
Burada sıkıntılarımızı bizden götürdükleriyle birlikte paylaşalım, tüm bu kötü etkilerle birbirimize destek olarak başedelim. Belki biraz rahatlarız, yaşam kalitemiz yükselir...

eşimle düşüncelerimiz hiç uyuşmuyo ben duygusal davranmasını isterken o mantığıyla hareket ediyo bu yüzden sürekli tartışıyoruz beni anlamıyo sözler veriyo tutmuyo ayrılsam ne olacak ki diyorum onsuz yaşayamam da onu çok seviyorum keşke o benim üstüme düşen bir erkek olsaydı bazı erkekler var eşlerinin gözlerinin içine bakarlar etraflarında pervane olurlar çok güzel iltifatlar ederler benimki de aksine ailesi ne derse onu yapar bana söylediği güzel sözleri akrabalarına da söyler kendimi hiç özel hisstemiyorum
 eşimle düşüncelerimiz hiç uyuşmuyo ben duygusal davranmasını isterken o mantığıyla hareket ediyo bu yüzden sürekli tartışıyoruz beni anlamıyo sözler veriyo tutmuyo ayrılsam ne olacak ki diyorum onsuz yaşayamam da onu çok seviyorum keşke o benim üstüme düşen bir erkek olsaydı bazı erkekler var eşlerinin gözlerinin içine bakarlar etraflarında pervane olurlar çok güzel iltifatlar ederler benimki de aksine ailesi ne derse onu yapar bana söylediği güzel sözleri akrabalarına da söyler kendimi hiç özel hisstemiyorum  çok mu peşinde koşuyorum acaba
 çok mu peşinde koşuyorum acaba