- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 44
- Konu Sahibi caddythecat
Mrb kizlar,Bir sure once yeni bir okula tayinim cikti ve baslar baslamaz bransimda olan grupla (bireysel davranmayan ve kendi cikarlari icin yeni gelenleri yok sayan insanlar) sorun yasadik.Ders programi sinif paylasimi ile ilgili arkamdan is cevirmeye kalktilar ben de hakkimi savunarak tepki verdim tartismadim ama hakkimi yedirmedim.Yeni gelen baskalari da vardi lakin onlar da benim uzerime topu atip kenara cekilmisler benim olmadigim bir anda.Zorlarina gitti benim insanligima kadar hakaretvari konustular duyacagim sekilde.Cephe aldilar.Ben iclerinden biriki tanesiyle selamlastim ve dersime girdim ciktim.Sonra yeniden bir ders programi icin bana hakaret bile eden tiple mecburen muhatap oldum zumre baskani oldu konusmak durumunda kaldim.Onlar da mecbur oldugu icin konusuyorlar.Ders paylasiminda yine onlarin dedigi oldu ancak benim de fikrimi alip ona gore olacagini soylediler.Suan icin en kotu programin bana verileceginden suphem yok Ama sakin davranip sorun cikmasin ve ugrasmak istemedigimden uyumlu gorunmeye calisiyorum ancak yuzlerini goresim yok.Motivasyonum sifir.Hepsinin bu tavirlari beni soguttu ortamdan.Suan icin baska yere tayin de isteyemem en az bikac yil burdayim.Nasil motive olacagim bilmiyorum.Hic biryerde bu kadar uyanik ve kibirli cikarci tipleri birarada gormedim.Inanin yeni gelen herkese yaklasim bu ben 15 yildir cok okulda calistim boylesini ilk defa gordum.Idareyle aralari da iyi o sebeple idare zaten sorunun kaynagi.Sonuc olarak bir mutsuzluktur gidiyor bende bikac yil nasil gecer burda 

Son düzenleyen: Moderatör: