Sikintili bir ortamda calismak..

caddythecat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
665
622
23
44
Mrb kizlar,Bir sure once yeni bir okula tayinim cikti ve baslar baslamaz bransimda olan grupla (bireysel davranmayan ve kendi cikarlari icin yeni gelenleri yok sayan insanlar) sorun yasadik.Ders programi sinif paylasimi ile ilgili arkamdan is cevirmeye kalktilar ben de hakkimi savunarak tepki verdim tartismadim ama hakkimi yedirmedim.Yeni gelen baskalari da vardi lakin onlar da benim uzerime topu atip kenara cekilmisler benim olmadigim bir anda.Zorlarina gitti benim insanligima kadar hakaretvari konustular duyacagim sekilde.Cephe aldilar.Ben iclerinden biriki tanesiyle selamlastim ve dersime girdim ciktim.Sonra yeniden bir ders programi icin bana hakaret bile eden tiple mecburen muhatap oldum zumre baskani oldu konusmak durumunda kaldim.Onlar da mecbur oldugu icin konusuyorlar.Ders paylasiminda yine onlarin dedigi oldu ancak benim de fikrimi alip ona gore olacagini soylediler.Suan icin en kotu programin bana verileceginden suphem yok Ama sakin davranip sorun cikmasin ve ugrasmak istemedigimden uyumlu gorunmeye calisiyorum ancak yuzlerini goresim yok.Motivasyonum sifir.Hepsinin bu tavirlari beni soguttu ortamdan.Suan icin baska yere tayin de isteyemem en az bikac yil burdayim.Nasil motive olacagim bilmiyorum.Hic biryerde bu kadar uyanik ve kibirli cikarci tipleri birarada gormedim.Inanin yeni gelen herkese yaklasim bu ben 15 yildir cok okulda calistim boylesini ilk defa gordum.Idareyle aralari da iyi o sebeple idare zaten sorunun kaynagi.Sonuc olarak bir mutsuzluktur gidiyor bende bikac yil nasil gecer burda :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb kizlar,Bir sure once yeni bir yere tayinim cikti ve baslar baslamaz bransimda olan grupla (bireysel davranmayan ve kendi cikarlari icin yeni gelenleri yok sayan insanlar) sorun yasadik.Ders programi sinif paylasimi ile ilgili arkamdan is cevirmeye kalktilar ben de hakkimi savunarak tepki verdim tartismadim ama hakkimi yedirmedim.Yeni gelen baskalari da vardi lakin onlar da benim uzerime topu atip kenara cekilmisler benim olmadigim bir anda.Zorlarina gitti benim insanligima kadar hakaretvari konustular duyacagim sekilde.Cephe aldilar.Ben iclerinden biriki tanesiyle selamlastim ve dersime girdim ciktim.Sonra yeniden bir ders programi icin bana hakaret bile eden tiple mecburen muhatap oldum zumre baskani oldu konusmak durumunda kaldim.Onlar da mecbur oldugu icin konusuyorlar.Ders paylasiminda yine onlarin dedigi oldu ancak benim de fikrimi alip ona gore olacagini soylediler.Suan icin en kotu programin bana verileceginden suphem yok Ama sakin davranip sorun cikmasin ve ugrasmak istemedigimden uyumlu gorunmeye calisiyorum ancak yuzlerini goresim yok.Motivasyonum sifir.Hepsinin bu tavirlari beni soguttu ortamdan.Suan icin baska yere tayin de isteyemem en az bikac yil burdayim.Nasil motive olacagim bilmiyorum.Hic biryerde bu kadar uyanik ve kibirli cikarci tipleri birarada gormedim.Inanin yeni gelen herkese yaklasim bu ben 15 yildir cok okulda calistim boylesini ilk defa gordum.Idareyle aralari da iyi o sebeple idare zaten sorunun kaynagi.Sonuc olarak bir mutsuzluktur gidiyor bende bikac yil nasil gecer burda :KK43:
Ya hergün kavga edeceksin ya da sabredeceksin.

O kötü olmuş. Size önerim sizden yılsınlar size bulamayan çekinir olsunlar. Her açıklarında dilekçe ile şikayet edin.
Ben isi daha icinden cikilmaz hale getirmiyim diye dusunuyorum yani dilekce versem idareye cok cirkinlesecek durum.Idareye sozleri gectigi icin beni haksiz cikarabilirler cunku ben tekim

Benm ilk yılım böyle geçti.Zümre değil de bir öğretmen grubu böyleydi.Hakkını ara arkadaşım ver dilekçeni.Bundan önce yolda görüp tanımayacağın insanlar için üzme kendini.Programda da haksızlığa uğrama.

Sivrilirsen bir iki senden bıkar suyuna giderler.Ben bunu güç denemesine benzetiyorum.Şu an seni sindirdiklerini sanıyorlar

Benm ilk yılım böyle geçti.Zümre değil de bir öğretmen grubu böyleydi.Hakkını ara arkadaşım ver dilekçeni.Bundan önce yolda görüp tanımayacağın insanlar için üzme kendini.Programda da haksızlığa uğrama.

Sivrilirsen bir iki senden bıkar suyuna giderler.Ben bunu güç denemesine benzetiyorum.Şu an seni sindirdiklerini sanıyorlar
Bildigin gibi degil onlar bikmaz cunku guc onlarin elinde ezici bir cogunluk var karsimda

Haksızlığa asla tahammül edemem
Allah yardımcınız olsun
Tesekkurler.Ben de tahammul edemedigim icin ilkinde tepki verdim ama ortamda huzurum kacti zorla gittim okula bu sefer boyle olmasin diye ses cikarmiyorum simdilik ama cok mutsuzum keske tayin ciksa gitsem :(

Bildigin gibi degil onlar bikmaz cunku guc onlarin elinde ezici bir cogunluk var karsimda

Seni yılmış gördüm.Bana da yönetmeliğe aykırı olmasına rağmen branşım olmayan 8.sınıf dersi ve ayrıca müzik bilişim resim vermişlerdi :KK70: Bi çocuk hocam siz ne öğretmenisiniz demişti.

Her türlü toplantıya göreve beni yazıyorlardı.Gitmiyorum dedim her seferinde bişey dedim programı düzelttirdim.O sıra ben de olsam karşıdan beni sevmezdim :)

1 sene bi tanesi benle hiç konuşmadı.Sonra konuştu :KK70: 2,5 sene çalıştık son zaman anlaştık biraz da.

Arada idare gidip geldi tahtlar sarsıldı falan.Diret ezdirme kendini

Çok zor sürekli orda olacaksınız
Ben olsam meb bildirirdim
Cok detay veremiyorum ancak meb e bildirmek sorunu cozmez ben programi duzenletince sorun cozulmuyor ki.Sorun birlikte calismak zorunda oldugum insanlari genel olarak sevememem ve her hareketkerinin bir cikarcilik icermesi.Arkadan is ceviriliyor ders programi onlar ne derse o oluyor

Cok detay veremiyorum ancak meb e bildirmek sorunu cozmez ben programi duzenletince sorun cozulmuyor ki.Sorun birlikte calismak zorunda oldugum insanlari genel olarak sevememem ve her hareketkerinin bir cikarcilik icermesi.Arkadan is ceviriliyor ders programi onlar ne derse o oluyor

Anlıyorum anlıyorum
O kısmı artık onlara kaldı
En azından haksızlık kısmı için çözüm

Seni yılmış gördüm.Bana da yönetmeliğe aykırı olmasına rağmen branşım olmayan 8.sınıf dersi ve ayrıca müzik bilişim resim vermişlerdi :KK70: Bi çocuk hocam siz ne öğretmenisiniz demişti.

Her türlü toplantıya göreve beni yazıyorlardı.Gitmiyorum dedim her seferinde bişey dedim programı düzelttirdim.O sıra ben de olsam karşıdan beni sevmezdim :)

1 sene bi tanesi benle hiç konuşmadı.Sonra konuştu :KK70: 2,5 sene çalıştık son zaman anlaştık biraz da.

Arada idare gidip geldi tahtlar sarsıldı falan.Diret ezdirme kendini
Yilmadim ama bikac yil burda kalacagim icin fevri davranip hep sorun cikaran olmiyim diyorum:) Sabir gostermeye calisiyorum cunku idareyle iyice aram acilirsa benim icin daha cekilmez olur okul.

Benim okuluma gelen yeni öğretmenlerden olabilir misiniz diye düşünmedim değil :D aynı ortam benim okulumda da mevcut idareyi ağlarına almış bir öğretmen grubu var maalesef, boş günleri perşembe-cuma ya da pazartesi-salı gününe denk getirilir, en iyi ve sıkıntısız sınıflar onlardandır, sinif rehber ogretmenligi icin siniflar-ogretmen şeklinde kura cekilecegi zaman onların isimleri ve istedikleri sınıflar kuraya dahil edilmez ve direkt istedikleri sınıflar onlara verilir, okul zamanı ilk ders idare odasında kahvalti yapılır ve ilk derse girmezler,nöbet günleri onlarin yerlerine idare nöbet tutar ve onlar öğretmenler odasında çene çalmakla meşgul olurlar, okulun tüm dedikodusunu kim idare hakkında ne demişse idareye taşıma işini seve seve üstlenirler ve gül gibi yaşayıp giderler. 4 yıldır aynı okuldayım ve her haksızlığa ses çıkarmaktan sesim kısıldı artık, düzeni oturtmuşlar ya deveyi güdeceksin ya gideceksin bu sene kadronun yarısı tayin isteyip gitti bu haksızlıklardan dolayı. Allah sizin de yardımcınız olsun

Back
X