• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntılı dönem hamilelik

Htc3534

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
36
2
1
25
Bugün ultrason da keseyi gördük ve içinde minicik bebek oluşuyor ama kanamam ve bel pelvik ağrılarım şiddetli bilgisi olan var mı? Devam edecek mi hep kanamam doktorum bu konuda korkmamamı söyledi

Korkma dediyse önemli değildir kanama alanın falan yoktur tedbiren ilaç vermiştir heralde, ağrılar oluyor kese büyüyor kaslar geriliyor falan doğuma kadar sürüyor ağrılar, ne kadar şiddetli mesela, çok şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok, doktor o yüzden de korkma demiştir, kese büyüdükçe, kaslar esneyecek, yer açılacak kolay mı 🤷🏻‍♀️ sağlıcakla büyütün kavusun inşallah ❣️

Teşekkür ederim 💕💕 inşallah progestan verdi hem iğne hem de hap onları kullanıyorum adet gibi görüyorum ve bu beni çok geriyor 😔

Teşekkür ederim 💕💕 inşallah progestan verdi hem iğne hem de hap onları kullanıyorum adet gibi görüyorum ve bu beni çok geriyor 😔
Geçer inşallah benimde öyle lekeli falan ilerliyor iki gündür temiz biraz 9haftalik oldu, böyle olanlar sağlıkla ilerleyen çok, bu grupta da çok, üzülme inşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci

Back
X