- 29 Aralık 2015
- 12
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi hanife19921989
-
Cnim benimde plesanta asagidaydi cikti. Korkma hic dua et. Ben yattım simdi hala yatıyorum. Sirt ustu yat popona yastik koy popon biraz yukarda olsun . Yan yatincada bacaginin arasina yastık koy. Progestan iciyomusun? Dr un ne dediKizlar ben 21haftalik hamileyim ve kanamam oldu bebek eşi asagidayms ayni sorunu yasaywn var mi
Kendi dr ma 16snda gidecem hic kalkma yat iliski yasak dedi[/QUOT
agir kaldirmak yok iliskiye girmek yok ayakta kalmak yok bunlra dikkat edersen hersey yoluna girecektir.
Ben 15haftalikken cinsiyet ogrenmeye gittim plesanta aşağıda dedi kendini yorma yat dedi moralimi bozdu dr baska hast gittim oda ayni seyleri soyledi. Benim 21. Haftada çıkmıştı yani gecen hafta. Bu sorunu yasayan cok kisi var . Kendindr um bana 28.haftaya kadar yolu var korkma dedi.Senin ne zaman cikti yukari
Ayrintiliya cok erken gitmissin canim 18den sonra gidiliyor ben 21de gittim bu ara her hafta hastanedeyim valla ;( .Bebek inmesinde plesanta cikar cnim. Benim simdi bebek asagidaBanada oyle dedi 28haftaya kadar yolu var dedi cok korktum kanamam olunca 17haftalikken gittigumde ayrintili ultrasona girmistom ustelik dr hic boyle biseyden bahsetmedi
1haftayi bırak 1gunde bile neler degisiyo. Kontrole gittiginde rahim agzi uzunluğunu olctur her defasinda. Ilk gebelik miBanada oyle dedi 28haftaya kadar yolu var dedi cok korktum kanamam olunca 17haftalikken gittigumde ayrintili ultrasona girmistom ustelik dr hic boyle biseyden bahsetmedi
Cnm oncelikle hayirli olsun rabbim sonuna kadar gtursun insallah . Benim progesteron degerim 60 cikmisti ama dr riske atmamak icin bama progestan basladi 12. Haftaya kadar 200 mg gunde 2 kere sabah aksam ictim. Asiri yan etkisi var uyku ve bas dönmesi yapıyo o yuzden sabahkini vajinal aliyodum fitil olarak. Aksamda icip direk yatiyodum. Sana tavsiyem dr yazsada yazmasada sen kendine progestan basla aile hekimin yaziyor. Burda bir cok ark sorun olmadigi halde progestan kullandi. Bebegine bir zarari yok yani. Her seyi o kdr cok araştırıyorum ki kafana takilan olursa yardimci olurum.kızlar merhaba. size bir şey danışma istiyorum. ben ilk bbeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğundan kürtjla aldırdım temmuz 2015te. bat 10 şubattı ve adet olmayınca test yaptırdım beta hcg 55.24 çıktı. doktor gebelik başlangıcı dedi. 1 gun sonda kadın doğuma gittim durumumu anlattım. test yaptı beta hcg 105.57 progesteron 44.24 çıktı. gayet güzel ded,. cuma gunu yanı iki gün sonra gel testi tekrar yapalım dedi. gittim beta 296.84 çıktı ama progesteron 32.87 ye düşmüş. sancın var mı dedi yok dedim. bu tarz dalgalanmalar normal ama kanaman yada sancın fazla olursa gel dedi. yani düşük olur mu diye endişelendi galiba. 1 hat sonrada gel keseye bakıp testi tekrar yapalım dedi. rahim kalınlığımda ilk gittiğimde 20 mm çıkmıştı gayet iyi demişti. bende yarın başka bir doktora daha gidicem testi tekrar yaptırıyım acaba sağlıklı bir şekilde devam ediyor mu gebelik baktırıyım. sizc ne olabilir kızlar. tekrar düşük yaşarmıyım(
Valla kendini cok cok iyi hissetsende yiruyus filan yapma. Ben hic bisey yapmadığım halde sorunlar yasadim. Nasip kismet.Evet ilk gebeligim onceki gun ise cok yuruyus yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?