• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıntılı kız arkadaşım

Kızlar öncelikle selam 🙋‍♀️🌹🌸
Burada önceden konusunu açtığım sıkıntılı kız arkadaşımla bağları kopardım .Bipolar hastası olduğunu sonradan öğrendim .Ben bağları kopardığım için takıntılı eski sevgilim ile konuşmuş bunu da ss atmış . Sürekli iftira atıyor. Ailesine de anlattım yaptığı yanlışları .Tamamen nasıl kurtulabilirim ? Ayrıca Ex ile konuşmadı bence karaktersizlik.O konuda siz olsanız ne yaparsınız ? Fiili bir şey yapmam kendimi haksız duruma sokmamak lazım .Sizce ?
konuyu bilmiyorum ama bahsettiğiniz kişi hasta biri. ne yaptığı atak dönemlerinde bilmeyebilir.

Takıntılı sevgilin senle iletişim kurmadıysa bırak ona ne atarsa atsın.
Arkadaşın korkmuyor olabilir ama takıntılı sevgilin savcıdan karakoldan korkar belki sana bir şey yazarsa söylersin

Mezar gibi sessiz olursanız sıfır tepki kurtulursunuz başka yolu yok bunun gerissi gereksiz iş açar başınıza denemesi bedava kaybedecek birşeyi olmayan insandan korkarım ben

Takıntılı sevgilin senle iletişim kurmadıysa bırak ona ne atarsa atsın.
Arkadaşın korkmuyor olabilir ama takıntılı sevgilin savcıdan karakoldan korkar belki sana bir şey yazarsa söylersin
Tam dedıgınız gibi oldu zaten .Korltugu için her haltı inkar edıyor.İftira diyor .İftşraysa hesap sor ispatla diyorum ses yok

Back
X