Canım enişten ne kullanıyor bilmiyorum ama SSRI bağımlılık yapmaz. Ben 6 ay kullanacağım. İlaçtan mucize beklemiyorum. Evliliğimde huzura alışabilmem için bu 6 ay. İlacı aşamalı olarak bırakıyorsun doktor kontrolünde.
Tabi sen bilirsin yinede ama rahatlaman lazım. Evlendiğinden beri bu gerilimden çıkamadın. Biraz rahatlasan, biraz alışsan huzura inanıyorum ki huzurunuz kaçmasın diye uğraşan taraf sen olacaksın. İyi düşün bence...
onlar sakayla sokuyolar laflarını akıtıyolar zehrlerini gülmeye vuruyolar...ben öyle olmayı beceremiyorum hemen sinirleniyorum trs ters cvp veriyorumda ondan susuyorum yoksa susmak bni iice mahvedio farkındaym
Merhaba kardeşim.herkese hayırlı günler arkadaşlar..
içim karma karısık neresinden başlayım nasıl ifade edeyim kendmi bilmiyorum karısık olursa kusuruma bakmayın..
kimi hakverdi kimi eleştrdi ama hemen hemen herkes burdaki konularımı kv kp ile ilgili biliyor..herkes yasadığını bilr onlar yüzünden evliliğimden bişey anlamadım en güzel günlerm salya sümük gecti çıkmıyo içimden..haerseyi gectim şimdi hamileym anne olucam onlar yznden hala sıkıntı stres kendi kendmi yiyorum herseym böyle rezilmio olacak bnm hiç mutlu zamanım olmayacakmı..
en son olanları bayramda sedef yznden bizi evden kovuşlarını vs okuyan arkadaslar hatrlayacaktr..o gnden sonra ne durumdamıyız..mesafe koymaya çalıştım ama ne mümümkn hçbişey olmamış gbi güllük gülistanlık devam hersey...gecen gün bize geldiler evime gelene surat yapamıyorum kahretsinki...hersey unutulmuş gbi sanki yasananlar hc yasanılmamıs gbi herkes...ben çektiklerimle kalıyorum..ve yne kıymet bilen yok...demezlerki amanede byklk yaptı insanlık etti kapadı konuyu hatasını anlaıyo yola geliyo diye düşünüyolardr emnm..
çok çaresizim herkesn herseyi yapıp edip hiçbişey olmamıs gbi devam etmeleri herseyn bian da unutulması kimseye tepki koyamamak beni mahvediyo...btane büyüğümde alıp karsısınademiyoki bak kızım bunlara böle böle davran cahllk etme vs..afedersnz agzımada edilse ailemn kullandıı tek laf olsun kzıım yaslı insnalar sen ii olomaya bak..ii ol ol da byere kadar ben insan değilmiyim..
hastalık sahibi oldum çıktım artık sinirden stresten dayanamıyorum btn gün aklımda bu düşünceler kovamıyorum ne yapıcamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?