- 15 Temmuz 2018
- 11
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kkardelen63
Öncelikle hepinize merhabalar ben 23 yaşındayım üniversite mezunuyum bi ilişkim var okuduğum yerden biriyle bu ilişkimi once anneme anlatmıştım tanıştırmıştım daha sonra okul bitince memlekete döndüm araya mesefaler girince erkek arkadaşımla isi redmiyete dikelim en azından bi arada soz veya nisan olsun dedik ben konuyu once babama açtım onun fikri önemliydi sonuçta oda anneme anlatmış annem beni azarladı gervi resmen hakaret etti sen ahlaksizsin yok beynin yok akıl hic olmadi ki nasil boyle bisey yaparsın daha buralarda size söylemek istemediğim bir cok sey var daha sonra cok istiyorsan çocuk gelsin seninkapidan vereyim ne istesinler ne baska bisey defol git ne ara ne sor yoluna bak gelip kapının önünde dilensen bu benim kızım demem onlar evliligi 30dan once bana yasakladilar ve sorun cocugun eğitim düzeyi ama suan kadrolu bi memur ve siyasi görüşü nedeniyle oda ne karaktersiz oldu kişiliksiz oldu neler neler ama ben bu çocuğu cok seviyorum ve guveniyroum cunku beraber cok buyuk zorluklar atlattık eski sevgilim benim hakkımda bi erkeğe tahammül edilemez seyler söylediğinde o sen ne dersen o demişti bana inanmaya secmişti bunun gibi cok sey yaşadık simdi bana diceksiniz direnin elbet kabul ederler annem kendisi zorla ona mesaj attırdı ayrılacaksın diye ve birdaha asla o çocukla görüşmeyeceksiniz dedi ama biz bi beraberlik yaşadık ben nasil arkami donerim yardim edinnn lütfen