• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıstm kaldim

Kkardelen63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2018
11
0
1
28
Öncelikle hepinize merhabalar ben 23 yaşındayım üniversite mezunuyum bi ilişkim var okuduğum yerden biriyle bu ilişkimi once anneme anlatmıştım tanıştırmıştım daha sonra okul bitince memlekete döndüm araya mesefaler girince erkek arkadaşımla isi redmiyete dikelim en azından bi arada soz veya nisan olsun dedik ben konuyu once babama açtım onun fikri önemliydi sonuçta oda anneme anlatmış annem beni azarladı gervi resmen hakaret etti sen ahlaksizsin yok beynin yok akıl hic olmadi ki nasil boyle bisey yaparsın daha buralarda size söylemek istemediğim bir cok sey var daha sonra cok istiyorsan çocuk gelsin seninkapidan vereyim ne istesinler ne baska bisey defol git ne ara ne sor yoluna bak gelip kapının önünde dilensen bu benim kızım demem onlar evliligi 30dan once bana yasakladilar ve sorun cocugun eğitim düzeyi ama suan kadrolu bi memur ve siyasi görüşü nedeniyle oda ne karaktersiz oldu kişiliksiz oldu neler neler ama ben bu çocuğu cok seviyorum ve guveniyroum cunku beraber cok buyuk zorluklar atlattık eski sevgilim benim hakkımda bi erkeğe tahammül edilemez seyler söylediğinde o sen ne dersen o demişti bana inanmaya secmişti bunun gibi cok sey yaşadık simdi bana diceksiniz direnin elbet kabul ederler annem kendisi zorla ona mesaj attırdı ayrılacaksın diye ve birdaha asla o çocukla görüşmeyeceksiniz dedi ama biz bi beraberlik yaşadık ben nasil arkami donerim yardim edinnn lütfen

Yaşınız genç bekleyebilirsiniz. Ailenize kararlı olduğunuzu gösterin, bir şekilde görüşün. Bu sırada hayatınıza da devam edin tabi ki. İş arayın işe başlayın. Haliniz tavrınız düzgün olsun. Yani bu çocuk sana yaramadı diyemesinler. Bir süre sonra konuyu tekrar açarsınız.

Annenize anlatıp tanıştırdınız, evlilik konusunu önce babaya söylediniz. Annenizle aranız mı açıldı bu süreçte? Anneler bazen bilir haklıdır.. Çocuk efendi düzgün biri ise ikna edersiniz.. Yaşınız küçük acele etmeyin.

ne kadar süredir berabersiniz bilmiyorum ama 25' inden önce evlenme derim. İdeal yaşın 25-27 arası olduğunu düşünüyorum. daha olgun düşünüyoruz o yaşlarda.

Ne yaşadınız cidden, çok badireler atlattık, her zorluğa direndik derken? Ben sanırım bu gençleri artık anlamıyorum, öyle abartı abartı " çok zorluğa katlandık " demelerini, sanki dağları deldiler beraber!

Ayrıca ayrım yap; sen cinsel bir beraberlik yaşadığın için mi ayrılmak istemiyorsun, yoksa sevdiğin için mi?

Bu arada siyasi düşüncesi farklı insanı bende istemem ailemin içinde.

ben de 24 olacağım 2 ay sonra. annem bana da 30dan önce evlendirmem seni diyordu ama bir dahaki aya düğünüm var. 2yıllık memurum, ha biraz daha gezebilirdm tek olarak ama nişanlımla plan yapıyoruz sımdıden gidebildiğimiz tüm şehir ve ülkeler üzerine..

yani ben de 28- 29 da evlenmek isterdim ama sevdiğin, güvenebildiğin sana her anlamda mantıklı gelen biri varsa bu yaşları onunla geçirmek daha makul.. bence tabii

Bazı annelerde de şu var ; evlenme işine bizden para gidecek, kızı okuturken de gitti zaten bir de bu masrafı çıktı başımıza... gibi gibi . Herkesin ailesi bir olmuyor. Yani üniversite bitirdiğin halde evlenmene karşı çıkıyorsa bu ihtimalde geldi aklıma. Çirkin laflar sarfetmiş anneniz. Işin içinde maddiyat olabilir dikkat et derim.

Aileniz haklı.
Zorlamayın acele etmeyin, daha yaşınız 23..
Koca kaçmıyor ki..
30'unu filan beklemezsin merak etme, onu genellikle her aile söyler. Ama şuan gerçekten erken daha.
Tlfnla msjla gizlice görüşmeye devam edin. Ailenizin gözüne sokmayın çocuğu.
Çocuk askerliğini yapmadıysa onu halletsin, biraz birikim yapsın.
Sizde iş güç sahibi olun, biraz toparlanıp ayaklarınızın üzerinde durun. Zamana bırakın..

Annen bunu hesaba katmiyor sanırım. 30 yaşından sonra evlensen yaştan dolayı cocuk sahibi olmak istiyorsan (heleki birden fazla istiyorsan) o kadar cok zaman. Birakamiyorsun. Bence evlenmek icin kendini hazır hissediyorsan buna karşı gelmeleri dogru degil.baban ne dedi?

Annen bunu hesaba katmiyor sanırım. 30 yaşından sonra evlensen yaştan dolayı cocuk sahibi olmak istiyorsan (heleki birden fazla istiyorsan) o kadar cok zaman. Birakamiyorsun. Bence evlenmek icin kendini hazır hissediyorsan buna karşı gelmeleri dogru degil.baban ne dedi?
Babamm bana bi dur bakalim dusuneyim dedi sonra baska bsiey demedi anneme demiş o hangi cesaret benim karsima geliyor ayağımın altına alacaktim bu ne terbiyesizlik annemde bana senden ikinizde utanıyoruz dedi sizce ben yanlis bisey mi yaptım kendi hayatıma ilgili bi karar verdim ve onların fikirlerini istedim

Babamm bana bi dur bakalim dusuneyim dedi sonra baska bsiey demedi anneme demiş o hangi cesaret benim karsima geliyor ayağımın altına alacaktim bu ne terbiyesizlik annemde bana senden ikinizde utanıyoruz dedi sizce ben yanlis bisey mi yaptım kendi hayatıma ilgili bi karar verdim ve onların fikirlerini istedim

Evlenmek istemek utanilacak birsey degil. Erken olduğunu düşünebilirler. Ama böyle rencide edici şekilde tepki vermeleri nereden baksaniz çok yalnis

Back
X