Sıkıyamı gelemiyor pek anlamıyorum..Bayanla fikirlerinize ihtiyacım var

Pirasa7675

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
617
2
96
Merhabalar, yaklaşık 1 yıl önce iğrenç bi ilişki bitirdim eski konularımdan da belli olduğu gibi. Bu iğrenç ilişkiden önce konuştuğum biri vardı, bi kaç konuda anlaşamayıp fevri karar verip bitirmiştik. Bu 4 aydır tekrar başladık. 3 aylık bi süreçteyiz. Fakat anlaşamadığımız durumlar oluyor sık sık ufak tartışmalara giriyoruz kendiliğinden. ve sıkılıyor daralıyor. küçük bişeye kırılıyor vs.. saygı çerçevesindeyiz ama konular uzuyor ona göre..

Misal bugunkü olayı anlatayım, grip olmuştu hastaydı hastaneye falan gittiler. Dün de arkadasının yanına izmite gitceğni söyledi. Ben istemedim gitmesini hasta diye o da tamam dedi. Çok gezen bi insan değildir çok nadirdir dışarı çıkması gerekmedikçe çıkmaz. Her neyse, bugun aniden 12 bucukta gidiyorum dedi nereye ki dedim izmite işte dedi. İzin almak istedin vermedim ama dedim. sonra bi tartışma daha çıktı... daraldı tabii bizim ki ufak bişeye gelemez hemen öfler pöfler. "Konuşmak istemiyorum şuan yarın bi konuşma yapcaz" dedi. hiç bişey yazmadım daha. Bunu sık sık yapıyor bişey olunca hemen konuşmak istemiyorumlara bağlıyor durumu. bu da benm moralimi aşırı bozuyor haliyle. işimi aile yaşantımıda etkiliyor. çalıştığım yer de kolay bi bölüm değil kadın doğumdayım malum yoğun oluyor. kafam sevgilime takılıyor hiçbişeye veremiyorum kendimi. sorunlarımız olduğunda çözüyoruz çok şükür ama bu sıkılmaları konuşmak istemiyorum şuan demeleri beni epeyce bozmaya başladı. geçmişimiz de var 3 yıldır tanıyorum kendisini. öyle kestirip atmakta istemiyorum mantıklı olmak istiyorum. Geçen de bana nişanlı gibiyiz sanki öle bi hava var aramızda geriliyorum dedi... Kİİ evliliğe dair hiç bi konu açmam. Sebebini falan sordum somut cevabım yok öyle bir hava var dedi. yani anlayamadım ciddi değilmisin benimle dedim yine ters çıkıştı ciddi oldğunu sadece iki sevgiliden daha çok nişanlıymışız gibi oldğmuzu söyledi vs.

Yani uzun lafın kısası bu davranışları beni sinirlendiriyor üzüyor napmam lazım kaybetme korkumda var biraz. o da bunun farkında sanırım :14:

Son düzenleme:
izin istemek nedir arkadaşım ya?
hoş bir şey mi kaç yaşında insanlarsınız
o sana izin vermiyorum dese hoşuna gider miydi?

aramızda böyle bir kural yok. ama haber veririrz mutlaka. Lafın gelişi izin ister incelik manasında..
Ben de istemedim hasta diye. Baştan da söylemiştim izin istemene gerek yok haber vermen yeterli demiştim. Asıl konu bu değil zaten

bende izine takıldım biraz.
ama bana kalırsa sıkılmış.nişanlı havası filan boğmuş onu yani.fazla kontrol edip herşeyini soruyosanız ondan olmuş olabilir.yani sevgililik daha özgür olmalı bence.

sen eger hasta diye gitmesine izin vermediysen (!) o da hasta oldugunu bile bile gittyse bence umrunda olmasin.
Kendini dusunmuyor, sen onu ondan cok dusunuyorsun. erkekler bu konuda skiliyor iste.
Ustlerine fazla dusmemek gerekiyor, onlari anneleriymisiz gibi sarip sarmalamak istiyoruz ama onlarin anneleri bile bu
kadar ustlerine dusmuyor hele ki cocuk degilsiniz artik, degiliz.
Ben de tartistigimizda sorunlarin hemen cozulmesi gerektigi taraftariyim cunku uzaktan yuruyor iliskim ve icim bi turlu rahat etmiyor, zaten tartisma sebepleri de konusulacak asilacak seyler. Erkek arkadasim bu konuda benimle ayni Allahtan.
seninki de sorunlardan uzaklasan, daha sonra sakinlesince konusmak isteyen bi tip olabilir.
buna saygi duymalisin cunku sen zorladikca onu bunaltirsin. empati kurabilirsin. :34:
ki "nisanli gibiyiz" demesi ve bu durumdan sikayetci olmasi skldigini gosterir. biraz rahat birak. ustune dusme fazla , senin de baslikta yazdigin gibi : "sikiya gelemiyor "

Son düzenleme:
evet katılıyorum kesinlikle.

Sevgilin sıkıya gelemiyor evet benim sevgilim de aynen öyleydi şuan o durumları fazlasıyla atlattık..Tek problem senin onu çok düşünüp ilgi göstermen ve ilgi görmek istemenden kaynaklanıyor..Bence sende onun sana yaptığını yap nasıl mı? Çok kolay fazla takma umursamıyormuş gibi yap..sen değil o senin üzerine gelsin canm yoksa bu düşüncelerle kendi kendini yersin çok sıkıntı stres yaparsın benden demesi hadi kolay gelsin..

Back
X