- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Eşimin maşallahı var canım...Her ay adet oluyorsan zaten yumurtluyorsun demektir.
Yumurta gelişip buyur döllenme olursa bebek oluşur olmazsa kanama ile olgunlaşan yumurta atılır. Adet kanaması yani.
Adet olmak için yumurtlamak gerekiyor yani.
Esinde bir problem var mı peki?
Peki asilama deneseniz madem öyle?Eşimin maşallahı var canım...
Canım ben ilişki sonrasında ayağa kalktığım zamanlar spermler bir anda geri boşalıyordu.. dr spermlerin bir anda dışarı çıkmasının sebebi kanalların dar olduğunu söylemişti oyüzden laparoskopi istemişti..
Birde her ilişkimde karın ağrım oluyordu...
Dokroru bırakıp ebeye gittim..
Ebede bana kanallarlarimda sorun olmadığını rahim ve göbek kayması olduğunu söyledi...
Şuan da spermler geri bir anda hepsi çıkmıyor 2 gün boyunca az az çıkıyor.. ve artık ilişkilerde ağrılarımda geçti...
Ebeye 3 ay gittim bu ay oyüzden çok umutluydum...
Bugün aklıma gelmedi değil aslında:))) eşim biraz geç gelecek söylimde bu ay geç kalmadan aşılama için dra gidelim... adetin kaçıncı günü gidiliyor aşılama için...Peki asilama deneseniz madem öyle?
Aşılama ile şansınız daha yüksek olur gibime geldi.Bugün aklıma gelmedi değil aslında:))) eşim biraz geç gelecek söylimde bu ay geç kalmadan aşılama için dra gidelim... adetin kaçıncı günü gidiliyor aşılama için...
Galiba aşılamada kabızlık olunmaması gerekiyor ama ben hep kabızım...
Ayyy kız vallahi seninle konuşunca keyfim yerine geldi:))) zaten bizim ailede çok ikiz var :)) çoğul gebelik çok istiyorum hepsini bir anda büyütmek daha iyi olur...Aşılama ile şansınız daha yüksek olur gibime geldi.
Doktor iğne veriyor kullanıyorsun adetin ikinci gününden itibaren kullanmıştım ben bazı doktorlar 3. Veya 5. Günü de veriyor diye duydum.
Yumurtalar belli olgunluğa geldiğinde catlatma iğnesi yapıyorsun ve 36 saat sonra da aşılama işlemi yapılıyor.
Kabızlık tüp bebekte de şansı düşürür diyorlar ama ben transferden sonra kabızlık yaşadım hiç birşey olmadı.
Her denilene inanma bence. Her kafadan bi ses çıkar ve sen bunlara kafa yorarsan mutsuz olursun.
İyi bir doktor bularak başla ise. Ayrıca çoğul gebelik ihtimali de var ikizlerin hatta üçüzlerin bile olabilir :)
Inşallah canım benim Allah razı olsun... bu ay çok umutluydum oyüzden böyle oldum işte...Kuzum bende 4 yıldır beklıyrdum hastanelerde cok surundum bırcok tetkık hıc bısey cıkmadı asılama oldum 4 kere tutmadı senı oyle ıyı anlıyrum kı bızler yıkıla yıkıla yıkılmamayı ogrendık, asılama sonuclarımı bıle merak etmıyrdum tutmaaaz dıyordum gercekten artık tuple bıle olmz benım dıye tukenmıstım oylesıne hevesım kacmıstı kı bılırsın o hıssı, son asılamam da kıst olmus dktr bır ay ara dedı, o aradada baska saglık srunlarım oldu hastalıklarla ugrasırken ne cocuk, ne yumurylama gunu bıldım hatta adet gunumu bıle bılmıyrdum dktr ılac verdı o sıra aklıma adet olmadıgım aklıma geldı ılacları akırken bı tane de test al dedım esıme tabı yuzlerce negatıf grduk ya komık gelıyrdu o testlerden yapmak ama ne olur ne olmaz dedm yaptım, resmen ıkıncı cızgı cıktı ınanamadık test yanlıstır dedık kanda 4000 kusur cıktı kalp atımı duymadık hebuz beklıyruz ama vaktı zamanı vardır ve o zzaman gelınce ne yapmazsan yapma o bebek gelıyr Allah verıyor ınsallah en kısa zamanda Allah anne olmayı hayırlısıyla nasıp etsın sana dualarım hep hamıke kalmak ısteyenlere ben senı cok ıyı anlıyrum ama gececek tparlan hep reglının ılk gunlerı zor olur can sıkar ama yenı bır şans baslıyor yenı yumurtalar gelısecek her zaman umut var sen nesenı moralını yuksek tut
Inşallah canım benim Allah razı olsun... bu ay çok umutluydum oyüzden böyle oldum işte...
Allah'ım bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Sende 4 yıldır evliymişsin bende inşallah gelecek ay hamile kalırım...
Bu arada konu sahibi bana kızacak şimdi konuyu dağıttım birazcık
İnşallah hep keyifli olursun :))Ayyy kız vallahi seninle konuşunca keyfim yerine geldi:))) zaten bizim ailede çok ikiz var :)) çoğul gebelik çok istiyorum hepsini bir anda büyütmek daha iyi olur...
Allah razı olsun canım benim... Inşallah bebeğini sağlıklı hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip etsin Allah'ım...
Konu neydi nerelere geldi
Rabbim en hayırlı zamanında sana sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallahMalesef ki bende sıkıldım
Bugün yine adet oldum meselatam 4 yıldır hasretle sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum olmuyor.. herkesten herşeyden sıkıldım
Sağol canım benim moral oldun bana... inşallah hepsi geçer bende anne olurum...amınnn Allah razı olsun canım ben bes yıllık evlıyım 4 yılı hastanelerde gectı, bu yol cok meşakkatlı dusup dusup kalkıyor ınsan, celık gıbı oluyor zamanla dedım ya asılama snuclarıma bıle uzulmuyr hale gelyrdum, ama hepsı gececek sen guclu ol yeter
Abla konu sahibi hiç cevap vermeyince, diğer arkadaşta kendi derdinden bahsetmiş ben de destek olayım dedimHanımlar Allah hepinize bebek sahibi olmayı nasip etsin inşaallah lakin konuyu ve konu sahibesini unuttunuz sanırım, konu içeriğini değiştirdiniz.
Hafta ici caliyorum hafta sonrasi izinliyim ama hep evde durmk istiyorumsıkılan insan evde de sıkılır.
malum mevsim degişimi insanın ruhunu da etkiliyor.
çözümü var mı?elbette
kurslara yazılın
b.şehir de yaşıyorsanız belediyeleri spor/el sanatları gb bir çok ücretsiz kursları var kayıt olup kendiniz için güzel birşey yapın.
ben iki kızıma yüzme kaydı yaptırdırıp h.sonuna bir aktivide yapacagım.
Malesef hic arkadasim yok burdaArkadaşlarınız yokmu çıkın biraz çarşı pazar gezin iyi gelir
Aynen benimde olmuyo bn de 5 yillk evliyim her ay adet oldugumda morelim sıfır oluyoooMalesef ki bende sıkıldım
Bugün yine adet oldum meselatam 4 yıldır hasretle sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum olmuyor.. herkesten herşeyden sıkıldım
Bilmiyorum ki: (
Bilemedim şimdi.film falan izleseniz yada el işi falan uğraşsanız geçer vakit aslindaMalesef hic arkadasim yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?