Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 36.haftadayim bayadir kasilmalar yasiyorum normal olarak gunde 4-5 defaydi doktorumda normal demisti ama bu aralar cok sıklastı bugun saysam 15 olmustur. Sancı yok sadece karnimda sertlesiyo normal mi bu kadar cok olmasi? Bide hala donmedi acaba doner mi
Bu kasılma nasıl oluyor anlamıyorum nefesim kesiliyor bazen yüreğim kalkıyor gibi oluyor o mu kasılma çözemedim daha doktorada böyle tarif ettim normal daha da sıklaşacak korkma dedi
Canım benim onlar rahim kasılması ,doğum yaklaştıkça dahada sıklaşyor bide bebek kanala girmeye çalışıyor , zaten doğuma az kalmış ama sen yinede bi dr git için rahat olsun , bende yeni doğum yaptım iyi biliyorum o sertleşip kasılmaları
kasilma dediginiz karnin sertlesmesi galiba ?
sizin haftanizda normal rahim kendini artik artik yavas ayavas doguma hazirliyor
bebegi asagi ittirip rahim i yumusaticak sonra rahim azgi kisalicak sonra açilma baslaycak, yani uzun yolculuk var bebegini bekleyen :))
bide su var rahim kaislmasi tam gobek ortasinda olur , ayni anda sancida olursa o zmaan baglanan NST de sanci gorunyor tek basina sanci yada sertlesme kasilmasi bi ise yaramiyor ..
ama sag yada solda sertlesme oluyorsa o bebeginkendidir rahimle dogumla bi ilgisi yok
hayrlisiyla sagliklica kucagina al insallah yavrunu
Bugun gittim doktora dogum kasilmasi degilmis dediginiz gibi doguma hazirlik kasilmasi :) ve cok sukur dönmüs, guzel dilekleriniz ve cevaplariniz icin tesekkurler
Bugun gittim doktora dogum kasilmasi degilmis dediginiz gibi doguma hazirlik kasilmasi :) ve cok sukur dönmüs, guzel dilekleriniz ve cevaplariniz icin tesekkurler
Gitmeden once bende acaba bu sefer yapar mi diye dusunuyodum ama yapmadi :) zaman azaldigi icin 1 hafta sonra yeniden cagirdi bakalim belki o zaman yapar
Gitmeden once bende acaba bu sefer yapar mi diye dusunuyodum ama yapmadi :) zaman azaldigi icin 1 hafta sonra yeniden cagirdi bakalim belki o zaman yapar