Sil baştan başlamak lazım

durugokce

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30
4
13
Bu benim ikinci günlüğüm ilk defasında başlayamadan bitmişti. Hedefim 210 gün de 30 kilo vermek. Şu an 86 kiloyum yani 56 kilo olmak istiyorum. Boyum 165 cm yaş oldu 32 daha fazla almadan aldıklarımdan kurtulmak istiyorum.Daha önce 90,5 kğ mı gördüm.Bu benim en yüksek kilom du yazın diyetisyene gittim.82 kğ a kadar düştüm.Tipik hikaye bıraktım tekrar 86 oldum.Ama böyle devam da etmek istemiyorum.Çünkü kendimden hiç memnun değilim. Gayet mutsuzum bu halimden kocaman bir göbek oluştu.Benden önde gidiyor hiç bir şey yakışmıyor.O yüzden tekrar başlıyorum. Motivasyonum yüksek ,tatlı çikolata şeker krizlerini saymıyorum, ama biraz destek hiç fena olmaz yani :cry: birlikte vedalaşalım mı kilolarla

DİYET LİSTEM(11/10/14---25/10/14)
Sabah uyanınca 1 sb ılık su
SABAH:07:00-08:00

Şekersiz çay
1 kibrit kutusu kadar light peynir (3 yk lor peyniri)
1 adet haşlanmış yumurta(haftada 3kez)
5 tane zeytin
Domates,biber,salatalıkvb.(istediğiniz kadar)
1 ince dilim esmer ekmek(tam buğday,çavdar,kepek)
KUŞLUK:10:00-10:30

1 porsiyon meyve
ÖĞLE:12:00-13:00

4 yk sebze yemeği
3 yk light yoğurt
yağsız salata(istediğinizkadar-limonlu)
1 ince dilimesmer ekmek
İKİNDİ:15:00-15:30

1/2 paket diyet bisküvi+Şekersizçay
AKŞAM:18:00-19:00

2 posiyon et/tavuk/balık
3 yk light yoğurt
yağsız salata(istediğiniz kadar-limonlu)
YATARKEN:21:30-22:00

1 porsiyon meyve

kilo vermede başarılar diliyorum bende bir zamanlar aynı senin yaşadığın duygulara sahiptm çok şükür geride kaldı yani sende bunu yapabilirsin buna inanıyorum

kilo vermede başarılar diliyorum bende bir zamanlar aynı senin yaşadığın duygulara sahiptm çok şükür geride kaldı yani sende bunu yapabilirsin buna inanıyorum
Başaran birilerini duymak iyi geliyor çünkü bazen geliyorlar bana hep böyle kalacakmışım gibi ...kaç kilodan ne kadar zamanda kurtuldun yazarsan sevinirim benim 210 gün gibi bir hedefim var ama ne kadar gerçekçi bilemiyorum yapılabilir mi ama uğraşacağım teşekkürler

Kolay gelsin canım listeni çok beğendim tabi mühim olan uygulayabilmek. Güzel hedef belirlemişsin

bu arada 2 lt su ve her gün 40 dk yürüyüş yapmam lazım yarın sabah geri sayım başlıyor bakalım 15 günde 3 kğ verebilecekmiyim her sabah tartılıp yazacağım böylece kendimi kontrol etmem daha kolay olur

Kolay gelsin canım listeni çok beğendim tabi mühim olan uygulayabilmek. Güzel hedef belirlemişsin
Sağol canım diyetisyenim verdi listeyi şimdilik böyle bir daha kine biraz daha hızandıracakmış bakalım sabah başlıyorum tek şeker çikolata ve türevlerinden korkuyorum resmen bağımlıyım oğlumun doğum gününe kadar zayıflamak derdindeyim

Sağol canım diyetisyenim verdi listeyi şimdilik böyle bir daha kine biraz daha hızandıracakmış bakalım sabah başlıyorum tek şeker çikolata ve türevlerinden korkuyorum resmen bağımlıyım oğlumun doğum gününe kadar zayıflamak derdindeyim
Zayiflarsin inşallah. Hedefini belirlemişsin listeni de. Gerisi sana kalıyo. Yapacağına inan ve bunun için çabala. Sonuç harika olucak eminim. Burdan hedefime ulaştım yazıp öyle ayrilicaksin...

Zayiflarsin inşallah. Hedefini belirlemişsin listeni de. Gerisi sana kalıyo. Yapacağına inan ve bunun için çabala. Sonuç harika olucak eminim. Burdan hedefime ulaştım yazıp öyle ayrilicaksin...
ayyyyyyy inş eski halime dönmek istiyorum umarım hepimiz gönlümüzde ki gibi oluruz her yeni listede yeni küçük hedefler koymayı düşündüm işe yarar gibi geliyor ilk liste 15 gün hedef 3 kğ zor gibi ama olsun teşekkür ederim desteğin için

Başaran birilerini duymak iyi geliyor çünkü bazen geliyorlar bana hep böyle kalacakmışım gibi ...kaç kilodan ne kadar zamanda kurtuldun yazarsan sevinirim benim 210 gün gibi bir hedefim var ama ne kadar gerçekçi bilemiyorum yapılabilir mi ama uğraşacağım teşekkürler
ben yaklaşık 8.5 aydır 89 kilodan şimdi 63.5 dustum hala devam ediyorum son iki ay duraklama oldu

ben yaklaşık 8.5 aydır 89 kilodan şimdi 63.5 dustum hala devam ediyorum son iki ay duraklama oldu
Çok iyiymiş yaklaşik 30 kg darısı başıma müthiş başarı diyetisyenle miverdin kendi çabanla mı özel olarak dikkat ettiğin bir şey var mı ne çok sordum dimi ama 30 kg az değil maşallah

Çok iyiymiş yaklaşik 30 kg darısı başıma müthiş başarı diyetisyenle miverdin kendi çabanla mı özel olarak dikkat ettiğin bir şey var mı ne çok sordum dimi ama 30 kg az değil maşallah
yok canım burdaki günlüklrdn birine katıldım öyle kendi çabamla biraz kalori hesabı yaparak sağlıklı beslenme tarzı. bi de leslie 3 yaptım
günde muhakkak 3 litre su ve 3 fincan yeşil çay

yok canım burdaki günlüklrdn birine katıldım öyle kendi çabamla biraz kalori hesabı yaparak sağlıklı beslenme tarzı. bi de leslie 3 yaptım
günde muhakkak 3 litre su ve 3 fincan yeşil çay
sağol canım leslie gerçekten iyi ben 2 lt dogrultayım da başka bir şey istemiyorum darısı benim başıma :nazar:

Bu arada sabah tartıldım şok dalgası yayıldı 86 dan86,800 e geçiş yapmışım neyse moral bozmak yok

kimse günluge sadık kalmıyor 2 günlük de dağıldı o yüzden hiç birine katılamıyorum bu aralar motivasyonu instgramda arıyorum belki ben de paylasmda bulunurum ama daha karar vermedim

bir an da bir gün de olacak şey değil zaten çok sabır gerek tartı bazılarını motive eder bazılarıni da hayal kiriklgi hangisi sana uygunsa öyle devam et önemli olan kilonun az olması değil vücudan yağ gitmesi

Back
X