Birincisi ben evliyim. Eşimle 4 yıl flört ederek evlendik. Flört dönemi hariç 12 yıllık da evliliğim var. Aldatmadım, aldatmaya da meyilli hiç olmadım, hiç de yalan söylemedim, buna da ihtiyaç duymadım. Bu tip bir suçlamaya da çok kırıldım.
Aslında ben bu tip tartışma olaylarına pek girmek istemiyorum. Kişinin kendi tercihidir. Ben ayrıca çok da dindar biri değilim. Cinsellik güzel bir olay, eğer iki taraf da karşılıklı isterse. Ben evlenmeden önce böyle bir şeyin yaşanması uygun olur mu tartışmasına da girmek istemiyorum, haddime de değil zaten. Olayı o boyutlara da asla taşımak istemem. Kişinin diyorum ya kendi tercihi. Benim demek istediğim sanırım yanlış anlaşıldı. Bir erkeğe daha tanıştığınız ilk gün eteklerinizdeki tüm taşları dökmenin uygun olmadığını düşünüyorum. Daha konuşulacak çok şey varken, birbirinizi yakından tanımak varken bu konuyu gündeme getirmek eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmek gibi bir şey olur, çok özür dilerim. Diyelim ki yeni erkek arkadaşınızla ilk defa buluştunuz ve dediniz ki ben senden önceki erkek arkadaşımla beraberlik yaşadım. Adam daha sizi doğru dürüst tanımıyor bile. Siz evet müsade etmezseniz bu kişiyle bir şey yaşanmayacaktır ancak karşı tarafın beyninin altına bir ima göndermiş oldunuz. İlişki ilerledikçe, çiftler birbirini daha yakından tanımaya başladıkça ister istemez erkeğin hormonları sizi böyle bir şey için iknaya çalışabilir (Olasılık konuşuyorum). Siz her ne kadar bir süre buna direnseniz de bir süre sonra kör kütük aşık olduğunuzda bir süre sonra siz de bunu isteyebilirsiniz. Yine söylüyorum kişisel tercihler beni ilgilendirmez.. Kişinin doğru dürüst tanımadığı birisine ilk günden herşeyi açıklaması, eğer karşı tarafın niyeti zaten bozuksa, ki bunu asla bilemezsiniz tanımadan, pek de hoş olmaz. Umarım anlatabilmişimdir.
Ayrıca şunu da eklemek isterim. 12 yıllık evliyim ve boşanma aşamasındayım. Aldatmadım ama aldatıldım. Yalan da söylemedim ama yalanlarla kandırıldım. Neyse kendi problemlerime girmek istemiyorum, diyeceğim o ki 12 yıl boyunca ben bile eşimin gerçek yüzünü boşanırken gördüm. O kadar da güvenmeyin. Bazı şeyler siz de kalsın. Herşeyi söylemeyin. Bazı şeylerin sizde özel kalması yalan söylemek değildir, lütfen dikkatinizi çekerim. Size özel kalsın dedim, yalan söyleyin demedim.
Ben sadece yaşadıklarımdan yola çıkarak öğüt vermek istedim. Tabi ki isteyen istediğini yapar.
Teşekkürler...