Silik 2. Cizgiiii

Aleyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
185
93
18
28
Merhaba kizlar regl günüme 2 gün kaldı benim gördüğüm 2. Çizgiyi sizlerde görebiliyorsunuz acaba

Eklentiler

• IMG_20230404_211544.webp
    IMG_20230404_211544.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_20230404_211518.webp
    IMG_20230404_211518.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 128
Markası ne ben bebetime ve artımed yaptım ikiside böyle çıktı kan negatif .
İki güne bir koyulaşma var mı bakın

Markası bebetime göğüslerim o kadar şişti ki neredeyse dokunamiyorum bile hiç bu kadar olmazdı normalde bekleyecektim ama dayanamadım

Ayy inşallah bebisiniz sizinledir bu da benim testler var gbi ama bilmiyorum yorumlar msnz alttaki iki tanesi ovulasyon

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-04-17-22-27-307_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-04-04-17-22-27-307_com.miui.gallery.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 120
Ayy inşallah bebisiniz sizinledir bu da benim testler var gbi ama bilmiyorum yorumlar msnz alttaki iki tanesi ovulasyon
Evet görülüyor hayırlı olsun inşallah 🥰 kaçıncı günde yaptınız

Evet görülüyor hayırlı olsun inşallah 🥰 kaçıncı günde yaptınız
Benim beş gün var bugün niyetliyken denemek istedim ovulasyonu zaten cikmayacak diye öylesine yaptım.gorunce şok oldum ikinci ovu yaptım .onda da çıktı kaset test yaptım yine çıktı gidip erken gebelik aldım en üstteki oda beş dk içinde o şekilde çıktı

Benim beş gün var bugün niyetliyken denemek istedim ovulasyonu zaten cikmayacak diye öylesine yaptım.gorunce şok oldum ikinci ovu yaptım .onda da çıktı kaset test yaptım yine çıktı gidip erken gebelik aldım en üstteki oda beş dk içinde o şekilde çıktı
Maşallah canım. İnşallah var gibi görünüyor. Kan testi ile kesinleşir. Darısı başıma benim bir hafta var adetime bugün kahverengi lekelenme oldu. Ben de bekliyorum. 😀

Maşallah canım. İnşallah var gibi görünüyor. Kan testi ile kesinleşir. Darısı başıma benim bir hafta var adetime bugün kahverengi lekelenme oldu. Ben de bekliyorum. 😀
Bende de hep adetten iki üç gün önce lekelenme oluyordu evlenince böyle olmaya başladı nedendir bilmem.insallah vardır ikimizin de 🤍🤍

Benimde 1 gün gecikti negatif çıkar diye yada regl görürüm belki diye vermekten korkuyorum kan yada test yapamıyorum goguslerime dokunmuyorum ciddi derece bir ağrı bir sızı ve koyulaşma var alt taraftan ara ara bir batma var bilemedim

Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı

Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı
Adet görmüşsunuz hamile değilsinizdir
Artımed çizgi çıkarıyor güven olmaz

Back
X