Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı dakikada çıktı?Merhaba kizlar regl günüme 2 gün kaldı benim gördüğüm 2. Çizgiyi sizlerde görebiliyorsunuz acaba
Yaptıktan 3-4 dakika sonra en fazla 5 tirKaçıncı dakikada çıktı?
Markası bebetime göğüslerim o kadar şişti ki neredeyse dokunamiyorum bile hiç bu kadar olmazdı normalde bekleyecektim ama dayanamadımMarkası ne ben bebetime ve artımed yaptım ikiside böyle çıktı kan negatif .
İki güne bir koyulaşma var mı bakın
İnşallah gebesinizdirMarkası bebetime göğüslerim o kadar şişti ki neredeyse dokunamiyorum bile hiç bu kadar olmazdı normalde bekleyecektim ama dayanamadım
Evet görülüyor hayırlı olsun inşallahAyy inşallah bebisiniz sizinledir bu da benim testler var gbi ama bilmiyorum yorumlar msnz alttaki iki tanesi ovulasyon
Benim beş gün var bugün niyetliyken denemek istedim ovulasyonu zaten cikmayacak diye öylesine yaptım.gorunce şok oldum ikinci ovu yaptım .onda da çıktı kaset test yaptım yine çıktı gidip erken gebelik aldım en üstteki oda beş dk içinde o şekilde çıktıEvet görülüyor hayırlı olsun inşallahkaçıncı günde yaptınız
Maşallah canım. İnşallah var gibi görünüyor. Kan testi ile kesinleşir. Darısı başıma benim bir hafta var adetime bugün kahverengi lekelenme oldu. Ben de bekliyorum.Benim beş gün var bugün niyetliyken denemek istedim ovulasyonu zaten cikmayacak diye öylesine yaptım.gorunce şok oldum ikinci ovu yaptım .onda da çıktı kaset test yaptım yine çıktı gidip erken gebelik aldım en üstteki oda beş dk içinde o şekilde çıktı
Bende de hep adetten iki üç gün önce lekelenme oluyordu evlenince böyle olmaya başladı nedendir bilmem.insallah vardır ikimizin deMaşallah canım. İnşallah var gibi görünüyor. Kan testi ile kesinleşir. Darısı başıma benim bir hafta var adetime bugün kahverengi lekelenme oldu. Ben de bekliyorum.![]()
Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştıMarkası ne ben bebetime ve artımed yaptım ikiside böyle çıktı kan negatif .
İki güne bir koyulaşma var mı bakın
Adet görmüşsunuz hamile değilsinizdirKızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı
Tamam teşekkür ediyorum çok ayrıca roll marka test de yaptım şimdi negatiftiAdet görmüşsunuz hamile değilsinizdir
Artımed çizgi çıkarıyor güven olmaz