silik ama bu kadar da silik olur mu daha adetime on gun var ama tum belirtiler var arkadaslar

IMG_20150529_130931.jpg
kizlar cok silik yada ben hayal goruyorum

Kızlar lutfen birisi bana akıl versin. Bilgisi olan paylaşsın. Ben eşimle 19 mayısta adetime 1 hafta kala birlikte oldum ve 24 saat sonra 4 tane mgrogynon içtim. 12 saat sonra 4 tane daha ve 12 saat sonra 4 tane daha içtim. Toplam 12 tane. Ve sürekli adaçayı civanperçemi içtim. Sigara ve kahve zaten çok tüketiyorum normalde de. Ve 3 gün önce adet günümde önce kahverengi lekelenme oldu. Bir kaç saat sonra koyu kırmızı ve pıhtı şeklinde 1 saat kadar süren kanamam oldu. 2 gündürde yok denecek kadar az kahverengi akıntılarim oluyor yine. Bu geçirdiğim kanamanın implantasyon kanaması olma ihtimali varmı. Esim şehir dışında hastaneye gidebilecek durumda değilim. Bebek istemiyoruz. Hem maddi hem manevi olarak hazir değiliz. Sizce hamile olma ihtimalim var mı?

hamile kalıcaz diye ne çektik be :KK70:
şahsen ovulasyon testi aldım 10. gün gelinde kullanayım testi diye bekliyorum ,ki snaki o gün çift çizgi çıktımı çıkçakmı ne zaman çıkıcak ? ya çıkmassa stresi? sonrası ise hamilemiyim değilmiyim bekleme aşaması son 10 gün istikrarla adet günü beklemek adet günü olmayınca tam sevinicekken kırmızıların gelmesi ıykkk. Allahım sonra tekrar başa sar dur,millet kazayla nasıl yapıyor anlamıyorum, ha bide ay istemiyoduk korunuyoduk oldu diyenler :KK11: şeytan git çak ağzına diyor lakin şeytana uymak istemedimizden hıhı tabi hee anlıyorum gibi cevaplar veriyoruz,bunların hepsinin sonucuda hamile halmak isteyenler hamile kalsın inşallahhh aminnn:KK55:

Benimkide böyleydi canım,adetime 4 Gün kala hastaneye gidip test yaptırdığımda da 28 çıkmıştı beta hcg çok küçüktü miniğim ama tutundu sıkı sıkı annesine. Umarım senin de bebişin vardır da sıkı sıkı tutunur sana. Bizim ki 8. Denemede oldu.
Eki Görüntüle 1543117 kizlar cok silik yada ben hayal goruyorum

X