- Konu Sahibi aykristali
-
Evet olabilir ben daha önce yaptığımda silikte cıkmamıştı bu sefer böyle çıktı. Bu markayıda ilk defa kullandım Art+ı MedMarka nedir? Benimde böyle çıktı ama yalancı pozitif oldu. Test günü adet oldum.
Artı Med yalancı pozitif çok çıkartıyor. Kan verin en sağlam.Evet olabilir ben daha önce yaptığımda silikte cıkmamıştı bu sefer böyle çıktı. Bu markayıda ilk defa kullandım Art+ı Med
Evet çok silik bir çizgi görünüyor. Test markası nedir?Arkadaşlar yarın adet günüm. Bu sabah ilk idrarla test yaptım. Çok silik bir çizgi var sanki. Sizce gebelik var mı bakar mısınız? Eki Görüntüle 3657617
Bebe timeEvet çok silik bir çizgi görünüyor. Test markası nedir?
Bence yarın sabah kan testi verip olayı kesinlestir.Aranızda bebe time kullanan var mı acaba doğru sonuç veriyor mu?
Yarın bir daha test yapayım olmazsa çarşamba günü kan testi veririm belki kanda artış falan olur teşekkür ederimBence yarın sabah kan testi verip olayı kesinlestir.
Yalancı pozitif vermişti bende. Bebe time artimed days doctor softec kesinlikle almayınAranızda bebe time kullanan var mı acaba doğru sonuç veriyor mu?
Hadi ya çok heveslenmemek lazım o zaman hayırlısı olsunYalancı pozitif vermişti bende. Bebe time artimed days doctor softec kesinlikle almayın
Belki de vardır sende gebe olanıda çıkarıyor olmayanıda başka bir marka test ile yapabilirsinHadi ya çok heveslenmemek lazım o zaman hayırlısı olsun
Yarın sabah da yapacağım inşallah bakalım ne çıkacak inşallah belirgin çıkarBelki de vardır sende gebe olanıda çıkarıyor olmayanıda başka bir marka test ile yapabilirsin
Evet var gibi markası nedir? Çok belirgin
Duratest ama adetime çok varEvet var gibi markası nedir? Çok belirgin
Bir tane daha yaptım farklı bi markadan onda çok hafif silik vardı zaten ilk idrarda yapmadım ikisinideEvet var gibi markası nedir? Çok belirgin
Bence var gibi ama bekleyelim bir kaç gün daha sonra testi tekrarlayalım o zaman daha iyi anlarız.Duratest ama adetime çok var
Midemde çok garip bi ağrı var ağrı kesici içiyorum acaba o mu rahatsız etti diye düşündüm sonradan test yapmak aklıma geldi bilmiyorum çok garipBence var gibi ama bekleyelim bir kaç gün daha sonra testi tekrarlayalım o zaman daha iyi anlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?