silik bir ikinci çizgi çıktı...

Lukretia

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
147
16
643
Adana
Arkadaşlar noolur yardım edin,
Bugün adetimin 35.günü, normalde 31, en geç 32.gün olurdu...
eczaneden bir test aldım ve silik bir 2. çizgi çıktı. ama zzr zor görünen bir silik çizgi değil, bariz pembe ama rengi diğerine göre biraz daha açık renk.Biz 2 yıldır uğraşıyoruz, hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım, çok heyecanlandım tabii..
çıldırmak üzereyim resmen,
Aldığım test bebe time adında bir testti. hemen internete girip baktım, bazı forumlarda bu testin yanıltıcı olduğunu okudum.
Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, hemen dışarı çıktım ve başka bir test aldım (oncomed)
Biraz zaman geçsin öyle yapayım diye bekliyorum ama heyecandan ölmek üzereyim.

Noolur yardım edin sizce hamilelik ihtimalim varmıdır ?

walla canım silik olunca bılemıorum.. hamıle olan da oluo .kımyasal gebelıkte gecıren oluo.. zaten annelık dedıın hep endıseyle gecıo.. hamılelıkte onun ana sınıfı.. git bı kan testı yaptır.. ne olduugunu ooren canım..

cnm ben de bebe time ile yaptım. anında 2. çizgi belirdi.
sonra geldim buradaki yorumlerı okudum hepsi olumsuzdu. ben de ümitlenmek istemedim.
sonra doktora gittim. çok şükür hamileymişim.
Hastaneye git kan testi yaptır cnm. için başka türlü rahat etmez.
İnşallah hamilesindir.Rabbim sana da bu güzel duyguları yaşattırır.

ya inanamıyorummm, 2. testi yaptım ve o da bariz 2. çizgi çıktıııı :)
kendimi umutlandırmak istemiyorum ama inşallah hamileyimdiiirrrrr....

canım hamilesin çift çizgiyi görmüşsün işte çok şükür seni çok iyi anlıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

ya inanamıyorummm, 2. testi yaptım ve o da bariz 2. çizgi çıktıııı :)
kendimi umutlandırmak istemiyorum ama inşallah hamileyimdiiirrrrr....

valla ddayanamıyorum diyorsan hemen özel bir hastaneye koş cnm
Yok dayanırım diyorsan hemen yarın için bir randevu al.
Rabbim gönlüne göre versin

yalnız şöyle bişey var, 2. çizgi diğer çizgi kadar koyu renkli değil, ama görünmeyecek kadar silikte değil, bariz görünüyo yanii, ne dersiniz ?

Silik de olsa hamilelik var anlamina geliyor.icinde de yazar.Ayrica iki testte de cikmasi daha umut verici. Ama ilk 3 ay icin hic birsey kesin degildir..Doktora da gitsen sadece kese gorunur su an.Daha garanti konusmalari icin kalp atisini bekliyorlar. Ama yine de kendini iyi hissedersin.Bence de doktora git.İnsallah gonlune gore saglikli bir hamileligin vardir.

hayırlı olsun hamilesin iki çizgiyi silikte olsa görünüyorsa hamilesin bide hemen atma zaman geçtikçe belirginleşiyor idrar testin üstünde kurudumu belirginleşiyor

çok büyük ihtimalle hamilesin canım benim yaptığım idrar testelerinde çizgi silik olsa bile hamilelik oluyordu..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…