Sakin olun üstüne görmüş olabilirsiniz hayırlı olsun bu arada teste göre hamilesiniz kan verin yada kadın doğuma gidin daha net sonuç alırsınızadetime bir gün var ve lekelenmem oldu çok az ve şuanda da siyah siyah peçeteye akıntılar geliyor sildiğimde. Dayanamayıp 2 gün evvelde hamilelik testi yapmıştım ucuz idrar için olandan o zamanda çok çok silik çift çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar deneyin daha koyulaşırsa çift çizgi kan tahlili yaptırın diye bilgiler okudum burada. Ona istinaden lekelenmeyi görmeme rağmen tekrar ettim gebelik testini ve biraz daha koyu ve belirgin ama yine silik çift çizgiyi gördüm. Ama anlayamıyorum ben niye azda olsa lekelenmem oldu. Bu bir düşük tehlikesi mi yerleşme kanaması mi? Ama yerleşme kanaması ise adet gününe bu kadar yakın olması normal mi? Yada normalde ne zaman olması gerekir? Testi de ekliyorum ben hamilemiyi neyim?
Teste gore gebelik var ama kan tahlili yaptir ve hemen bir doktora gorun. Umarim saglikli bir gebeliktir ve bebegini kucagina alirsin.
Sakin olun üstüne görmüş olabilirsiniz hayırlı olsun bu arada teste göre hamilesiniz kan verin yada kadın doğuma gidin daha net sonuç alırsınız
Pazartesiye sağlık ocağına hemen gideyim. Dilerim yerleşme kanamasıdır kötü birler değildir. İlk gebeliğim çünküTeste göre hamilesiniz yerleşme kanaması genelde adeta 2-3 gün kala oluyor kişiden kişiye değişir rengi de kahverengi pas gibi veya açık pembe gibi olur en az 3 saat en fazla 3 gün sürer içinin rahat etmesi için bence sağlık ocağında bir kan verim derim ben :)
Bu teste göre hamilelik var fakat kan testiyle netlestirin yerleşme kanamasını beklenen adet gününden sonra bile yaşayan var üzülmeyin
Canım eğer kırmızı parlak bir kanamaya dönmezse şayet yerleşme kanaması olması muhtemelPozitif sonuma bile sevinemedim açıkcası 32 yaşındayım ilk gebeliğim ve umarım yerleşme kanamasıdır.
Sen kendini çok yorma dikkat et kendine iyi düşün iyi olsun stres yapma sakın :)Pazartesiye sağlık ocağına hemen gideyim. Dilerim yerleşme kanamasıdır kötü birler değildir. İlk gebeliğim çünkü
Eğer ikinci çizgi çok falza beklemeden 5 dk içinde çıktıysa gebelik var büyük ihtimal ve 2. Testte daha koyulaşmış. Kan testi ile birlikte doktor düzenli artış var mı onu takip edecek ki sağlıklı gebelik mi değil mi o söyleyecek. Lekelenme gibi durumlar olabiliyor. Ama her kadının gebeliği farklılık gosterir. En yakın zamanda kan verip muayene olmalısın
Teşekkürederim öyle gerçekten. Nede olsa hersey olacağına varıyor. Sağlıkla ve hayırla inşallahSen kendini çok yorma dikkat et kendine iyi düşün iyi olsun stres yapma sakın :)
Ablam 40 ında doğum yaptı gayet sağlıklı bi gebelik geçirdi şimdi kızı 5 yaşında kendini birşeye şartlandırma Rabbim en iyisini bilir2 testte de 5 dk içinde oldu. Çift çizgi ama bu lekelenme pozitif sonuç algılamamın önüne geçti dilerim sağlıklı bir gebeliktir. İlk gebeliğim yaşım 32 korkularım var zaten yaştan dolayı ama hayırlısı ve sağlıkla inşallah
Stres yapmaya gerek yok sabırla bekleyip kan ver bakalım inşallah istediğin gibi çıkar sonuç.2 testte de 5 dk içinde oldu. Çift çizgi ama bu lekelenme pozitif sonuç algılamamın önüne geçti dilerim sağlıklı bir gebeliktir. İlk gebeliğim yaşım 32 korkularım var zaten yaştan dolayı ama hayırlısı ve sağlıkla inşallah
Canım eğer kırmızı parlak bir kanamaya dönmezse şayet yerleşme kanaması olması muhtemel
Ablam 40 ında doğum yaptı gayet sağlıklı bi gebelik geçirdi şimdi kızı 5 yaşında kendini birşeye şartlandırma Rabbim en iyisini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?