Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf atmalısınız.![]()
At bakalım canımKızlar selam. Bu sabah yaptığım gebelik testinde çok silik 2. Çizgi çıktı. Yaşayanlar bilenler yorum yapıp cevaplayabilir mi hamile miyim?
Fotoğraf ve regle kaç gün kaldıKızlar selam. Bu sabah yaptığım gebelik testinde çok silik 2. Çizgi çıktı. Yaşayanlar bilenler yorum yapıp cevaplayabilir mi hamile miyim?
At bakalım canım![]()
Fotoyu yaniGörmedim canım
Attım :)At bakalım canım![]()
Belirgin bence 2. çizgi silite olsa tabi durumunu bilmiyorum canım çatlama iğnesi fln olduysan oda böyle çıkartabiliyor. Adetin geçmiş miydiAttım :)
Canım benimkide böyle çıktı var benceAttım :)
İnşallah öyledir teşekkür ederimTest pozitif duruyor çokta silik değil
Yok hiç iğne olmadım canım adetim 8 gün gecikti şuanBelirgin bence 2. çizgi silite olsa tabi durumunu bilmiyorum canım çatlama iğnesi fln olduysan oda böyle çıkartabiliyor. Adetin geçmiş miydi
Fotoğraf atmalısınız.
[/QUOTEattım![]()
Pozitif görünüyor kan vermelisiniz. Hayırlı olsun.
O zaman hayırlı olsun canım kan verdikten sonrada güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla gelsin inşallahBelirgin bence 2. çizgi silite olsa tabi durumunu bilmiyorum canım çatlama iğnesi fln olduysan oda böyle çıkartabiliyor. Adetin geçmiş miydi
Regl imi soruyorsanız 8 9 gün geçti hala yok canımCanım benimkide böyle çıktı var bence
Bat A kaç günün var ki yada geçti mi![]()