Silik çıkan gebelik testi

Dilaraerdogan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
1.236
1.257
133
34
Merhaba arkadaşlar 3 senedir bebek düşünüyoruz korunmuyoruz ama ilk evlendiğinde düşük yaptım sonrada tekrar hamile kalmadım dr pkos var dedi gidemedimde virüs yüzünden adetime 4 gün kala gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı daha 2 dakika geçmeden dayanamadım uvalasyon testide yaptım oda koyu çizgi cilt sanki yumurtluyormusum gibi ama genede umutlanmak istemiyorum
20201001_110453.webp

Buda uvalosyon testim
16015524452015076570986766954548.webp

Sanki var gibi hem daha erken bide erken gebelik testini deneyin varsa dada net çıkar

Merhaba arkadaşlar 3 senedir bebek düşünüyoruz korunmuyoruz ama ilk evlendiğinde düşük yaptım sonrada tekrar hamile kalmadım dr pkos var dedi gidemedimde virüs yüzünden adetime 4 gün kala gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı daha 2 dakika geçmeden dayanamadım uvalasyon testide yaptım oda koyu çizgi cilt sanki yumurtluyormusum gibi ama genede umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 2698911
Buda uvalosyon testimEki Görüntüle 2698914
Merhaba bende pkos hastasiyim geçen ay bende test yaptım aynı böyle silik çıktı kan verdim negatif çıktı inşallah sen hamilesindir

Eki Görüntüle 2698911
Canım merhaba, var gibi görünüyor ama bi kaç gün daha bekle istersen. İnşallah artar 🙏🏻

Sen öyle düşünme, olmaz denen neler oluyor 🙏🏻 Dua et bol bol, birde dikkat kendine bence. Regli gününe daha var, regl gününde kan verirsin. Kafana takmamaya çalış 🌸
Aynen canim sağol ben şüphelenip test yapmıştım çok uykulayım geceleri yemek kokuları geliyordu burnuma günde 2 litre su ictigim halde kabızlık çekiyordum şuan bile aşırı uyuma isteğim var bunlar olmasa zaten yapmayacaktım ama bakalım kısmet 😊

Eki Görüntüle 2698911
Iyi günler merak ettim hamile misiniz? 😊

Back
X