- 6 Şubat 2020
- 1.236
- 1.257
- 133
- 34
- Konu Sahibi Dilaraerdogan
-
Aynen benimde aklıma o geldi ama 2 3 gün daha bekleyeyim diyorum bu kararsızlık çok kotüSanki var gibi hem daha erken bide erken gebelik testini deneyin varsa dada net çıkar
Sen bilirsin canım inşallah vardırAynen benimde aklıma o geldi ama 2 3 gün daha bekleyeyim diyorum bu kararsızlık çok kotü
Inşallah canımSen bilirsin canım inşallah vardır
Merhaba bende pkos hastasiyim geçen ay bende test yaptım aynı böyle silik çıktı kan verdim negatif çıktı inşallah sen hamilesindirMerhaba arkadaşlar 3 senedir bebek düşünüyoruz korunmuyoruz ama ilk evlendiğinde düşük yaptım sonrada tekrar hamile kalmadım dr pkos var dedi gidemedimde virüs yüzünden adetime 4 gün kala gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı daha 2 dakika geçmeden dayanamadım uvalasyon testide yaptım oda koyu çizgi cilt sanki yumurtluyormusum gibi ama genede umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 2698911
Buda uvalosyon testimEki Görüntüle 2698914
Canım merhaba, var gibi görünüyor ama bi kaç gün daha bekle istersen. İnşallah artarMerhaba arkadaşlar 3 senedir bebek düşünüyoruz korunmuyoruz ama ilk evlendiğinde düşük yaptım sonrada tekrar hamile kalmadım dr pkos var dedi gidemedimde virüs yüzünden adetime 4 gün kala gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı daha 2 dakika geçmeden dayanamadım uvalasyon testide yaptım oda koyu çizgi cilt sanki yumurtluyormusum gibi ama genede umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 2698911
Bende ilk defa silikte olsada çıktı hep tek çizgi çıkardı ama zaten umutlu değilim inşallah hamile kalırızMerhaba bende pkos hastasiyim geçen ay bende test yaptım aynı böyle silik çıktı kan verdim negatif çıktı inşallah sen hamilesindir
Bekliycem bakalım inşallah koyulaşır artık iyice umutsuzlandim birde dr tedavisiz olmaz çocuğun dedi zaten bakalım artikCanım merhaba, var gibi görünüyor ama bi kaç gün daha bekle istersen. İnşallah artar
Sen öyle düşünme, olmaz denen neler oluyorBekliycem bakalım inşallah koyulaşır artık iyice umutsuzlandim birde dr tedavisiz olmaz çocuğun dedi zaten bakalım artik
Aynen canim sağol ben şüphelenip test yapmıştım çok uykulayım geceleri yemek kokuları geliyordu burnuma günde 2 litre su ictigim halde kabızlık çekiyordum şuan bile aşırı uyuma isteğim var bunlar olmasa zaten yapmayacaktım ama bakalım kısmetSen öyle düşünme, olmaz denen neler oluyorDua et bol bol, birde dikkat kendine bence. Regli gününe daha var, regl gününde kan verirsin. Kafana takmamaya çalış
Inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun isteyenlereBende ilk defa silikte olsada çıktı hep tek çizgi çıkardı ama zaten umutlu değilim inşallah hamile kalırız
Iyi günler merak ettim hamile misiniz?Merhaba arkadaşlar 3 senedir bebek düşünüyoruz korunmuyoruz ama ilk evlendiğinde düşük yaptım sonrada tekrar hamile kalmadım dr pkos var dedi gidemedimde virüs yüzünden adetime 4 gün kala gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı daha 2 dakika geçmeden dayanamadım uvalasyon testide yaptım oda koyu çizgi cilt sanki yumurtluyormusum gibi ama genede umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 2698911
Evet canım hamileyim şükürler olsunIyi günler merak ettim hamile misiniz?
Ay cok sevindim. Darisi başımaEvet canım hamileyim şükürler olsun
Sağol canım amin inşallahAy cok sevindim. Darisi başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?