Silik çıkan test ve yogun kafa karışıklıgı

Çok tşk ederim canım ilgin için 😘 Evet beklemediğim bişey olmasına rağmen değişik bi heyecanmış. Planlarımın arasında yoktu çok şaşırdım 😅
Böyle planı arasında olmayıp hamile kalanlara o kadar çok hevesleniyorum ki ne mutlu size 🤗 darısı bizlere olsun inşallah 3 yıla yaklaştı 😔

Böyle planı arasında olmayıp hamile kalanlara o kadar çok hevesleniyorum ki ne mutlu size 🤗 darısı bizlere olsun inşallah 3 yıla yaklaştı 😔
Kuzum allahım tez zamanda sanada nasip etsin. Bence en önemli olay kafada bebek olmadan ilişki yaşamak. Benim çok arkadaşım bu yüzden kalamıo. Bi unutup deneseniz bence olur. Ama bebek düşüncesiyle yatağa girmek stresten kaynaklı bence kaliteyi düşürüo. Kesinliklikle düşünmeden dene 🙏 hadi güzel haberlerle gel buraya 🙏

Hayırlı olsun çok sevindim 😍darısı başıma. Benimde adetim 1 hafta gecikti. Gebelik testinde çok silik ikinci çizgi çıkıyor. Üstteki test gibi. Alttaki testi ne kadar zaman sonra yaptınız.?
Ben idrar testlerimi 2 gün ara ile yapmıştım cnm sanırım tam hatırlamıorum. Ama bugün doktordan geldim kanamam vardı. Keseyi göremedik. Kan testi istedi. Beta hcg sonucum 0.100 çıktı. 10 gün önce 332 idi. Düşük yapmışım yani. Çok üzgünüm. Umarım sizler sağlıkla alırsınız kucağınıza. 15 gün önce bebeğim olcak die seviniodum. Bugün ise ağlaya ağlaya geldim hastaneden.

Back
X