- 12 Ağustos 2021
- 6
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi malugana12
-
Emin olmak için kan ver benceHerkese merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Ben adetime 8 gün kala beta yaptırdım negatif çıktı. Belirtiler arttıkça erken gebelik testi yaptım 4 gün kala silik çizgi 3 gün kala tekrar yaptım tekrar silik çizgi bugün 2 gün var çizgi çıkmadı bende testin içini açtım böyle bir şey gördüm neden sizce
Gebelik testinde silik çıksa bile hamilelik olur diye biliyorum ama sonradan neden çizgi çıkmadı anlamadım bendeHerkese merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Ben adetime 8 gün kala beta yaptırdım negatif çıktı. Belirtiler arttıkça erken gebelik testi yaptım 4 gün kala silik çizgi 3 gün kala tekrar yaptım tekrar silik çizgi bugün 2 gün var çizgi çıkmadı bende testin içini açtım böyle bir şey gördüm neden sizce
Pazartesi’yi bekliyorum ama kafayı da yerim bu gidişleEmin olmak için kan ver bence
İki gün kala belirgin çıkmazı lazım.. normal bir test alın tekrar yapınPazartesi’yi bekliyorum ama kafayı da yerim bu gidişle
Regli bekleyin bakalım olacak mısınızPazartesi’yi bekliyorum ama kafayı da yerim bu gidişle
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla gelsin minnak. Teşekkür ederim inşallah benimde pazartesi belli olurBen de 8 gün kala başka sebepten beta baktırdım 0.1 di. Adete 5 kala bundan çok daha silik çizgiyi gördüm her gün takip ettim. Her gün bir tık daha koyulaştı. Şuan hamileyim şükür. İki kere beta baktırdım şuan 120 ama ilk baktırdığımda çizgi senin ki gibiydi ve 41 çıkmıştı. Hakkında hayırlısı olsun.
Çizgi gördüm ben var gibi adetinizi geçti mi ya da kaç gün var ?Kizlar bendede böyle bakarmisinz sizce varmı gebelik
Bugün olmam gerekiyordu olmadım hiç bı belirtim yok canımÇizgi gördüm ben var gibi adetinizi geçti mi ya da kaç gün var ?
Var gibi duruyor pazartesi direkt kan ver bence Allah gönlüne göre versin canımBugün olmam gerekiyordu olmadım hiç bı belirtim yok canım
Cokk teşekkür ederim canım ben çizgiyi net olarak görüyorum fotoda pek belli değil ama bu testlere ne kadar güven olur bilmiyorum 2 yıldır bekliyorum inşallahh hamileyimdirVar gibi duruyor pazartesi direkt kan ver bence Allah gönlüne göre versin canım
Canım yaptığın kaset test ve fotoğrafta direkt belli oluyor ben erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testlerine güven olmuyor normal de ama çok şükür bende yanılma payı olmadı 8+2 hamileyim şuan. İnşallah senin de bebişin seninledirCokk teşekkür ederim canım ben çizgiyi net olarak görüyorum fotoda pek belli değil ama bu testlere ne kadar güven olur bilmiyorum 2 yıldır bekliyorum inşallahh hamileyimdir
Evet canım bu kaset test çok teşekkür ederim insallahhhhCanım yaptığın kaset test ve fotoğrafta direkt belli oluyor ben erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testlerine güven olmuyor normal de ama çok şükür bende yanılma payı olmadı 8+2 hamileyim şuan. İnşallah senin de bebişin seninledir
5 dakika içinde çıktıysa eğer bu çizgi gebelik var demektir test kuruduğu için net var diyemedim hayırlı olsunKizlar bendede böyle bakarmisinz sizce varmı gebelik
Evet canım bu kaset test çok teşekkür ederim insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?