Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay var gibi duruyo musaitsen hemen git kan ver bence heycanlandım inşallah vardırAdetime 5 gün varken yaptım 5 dk içinde böyle göründü çok çok silik ama adetim önce lekeyle başlıyor üç dört gün leke olarak devam ediyor kanamanın başlamasına 7 8 gün var böyle olan var mıydı
Ay var gibi duruyo musaitsen hemen git kan ver bence heycanlandım inşallah vardır
Adetime 5 gün varken yaptım 5 dk içinde böyle göründü çok çok silik ama adetim önce lekeyle başlıyor üç dört gün leke olarak devam ediyor kanamanın başlamasına 7 8 gün var böyle olan var mıydı
Evet sizde de çizgi var gibi hayırlısı olsun inşallah canımMerhaba cnm var gibi duruyor hayırlısı olsun cnm benimde adetime 4 gün var. Asilamamin 10. Günü eğer iğne etksii değilse benimde böyle cikti
Hayırlı olsuun size de ben de birkaç gün sonra tekrar denicem testi siz üç gün mü bekledinizMerhaba benim 6 gün kala ilk resimdeki gibi çıkmıştı şimdi 3 gün var 2. Resimdeki gibi, bana var gibi geldi![]()
Aslında her gün yaptım test ama 3 gün kala daha da belirginleşti, çok sağolun inşallah sizin içinde hayırlısı olsun umarım vardırHayırlı olsuun size de ben de birkaç gün sonra tekrar denicem testi siz üç gün mü beklediniz
Hayırlı olsun ,![]()
Teşekkür ederim inşallahAslında her gün yaptım test ama 3 gün kala daha da belirginleşti, çok sağolun inşallah sizin içinde hayırlısı olsun umarım vardırama eğer 5 dakika içinde çıktıysa bana var gibi geldi
İnşallah cnm size de hayırlısı olsun. Benimki muallak ta sınır da cnm. İğne etkisi olma ihtimali var. 1.2. Güne belli olur.Evet sizde de çizgi var gibi hayırlısı olsun inşallah canım
Kan verseniz belli olur. Ve imki bu siliklikle 45 cikmistiteşekkürler ama net değil bakalım
Çok silik ama benim sizin de böyle miydi belli belirsiz hatta ilk başta tek dedik bikaç dk sonra baktık silik bi şey varKan verseniz belli olur. Ve imki bu siliklikle 45 cikmisti
Bende de çok silikti. Önce nehaatif sandım mesaj yazdım hatta burdaki arkadaşlara negatif diye. Telden başımı kaldirinca göründü 2 dk sonra. Benim tüp bebekti kimyasalla sonuçlandı sizinki sağlıkla ilerler inşallah.Çok silik ama benim sizin de böyle miydi belli belirsiz hatta ilk başta tek dedik bikaç dk sonra baktık silik bi şey var
Çok silik ama benim sizin de böyle miydi belli belirsiz hatta ilk başta tek dedik biKan verseniz belli olur. Ve imki bu siliklikle 45 cikmisti
çok geçmiş olsun teşekkür ederim inşallahBende de çok silikti. Önce nehaatif sandım mesaj yazdım hatta burdaki arkadaşlara negatif diye. Telden başımı kaldirinca göründü 2 dk sonra. Benim tüp bebekti kimyasalla sonuçlandı sizinki sağlıkla ilerler inşallah.
Evet öyle oluyo insan hakkında hayırlısı olsun ama inşallah vardırAcaba dedim görmek istediğim için mi gördüm ama biraz daha bekleyip ikinci testi yapıcam durduk yere ümitlenmiyim:)
Yeni konu açmamak için size sorayım dedim :) şimdi test yaptım böyle bi şey çıktı sanırım yok ama ortadaki çizgi niyeAslında her gün yaptım test ama 3 gün kala daha da belirginleşti, çok sağolun inşallah sizin içinde hayırlısı olsun umarım vardırama eğer 5 dakika içinde çıktıysa bana var gibi geldi
Test bozuk olabilir mi bazen böyle ekstra garip çizgiler çıkıyor taşmalar oluyor bozuk testlerdeYeni konu açmamak için size sorayım dedim :) şimdi test yaptım böyle bi şey çıktı sanırım yok ama ortadaki çizgi niye