Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

isimiz32

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
163
27
13
Merhaba ablalarım arkadaşlarım bugün ilk ıdrarla adetim iki gün geçtiği için test yapayım dedim ve sonuç aşağıdaki gibi silik, tabi hemen heyecan yaptım bi kaç gün önce daha önce hiç yaşamadığım şekilde göğüslerim dolgundu ve aşırı hassas sertti acaba mı demiştim bilemedim yorumlarsanız çok sevinirim , evet kan ver diyebilirsiniz ama araştırdım silik olunca ya negatif verirmiş yada çok az yükselmiş olurmuş o yüzden biraz daha beklemek daha doğru olur diye düşündüm lütfen bu durumu yaşayanlar tahmini olanlar yorumlarınızı bekliyorum
Dipnot; çizgi uzun süre sonra değil 5 dkka içinde hemen çıktı.

Kaset testte silik çıktıyss kanda o kadar düşün çıkmaz ki silik test 10 üstü beta oluyor takip yapabılırsıniz hayırlı olsun

Kaset testte silik çıktıyss kanda o kadar düşün çıkmaz ki silik test 10 üstü beta oluyor takip yapabılırsıniz hayırlı olsun
Gerçekten mi allah razı olsun insan ihtiyaç duyuyor duymaya eşim falan hayal görüyosun çizgi yok diyince bi modum düştü teşekkür ederim

Test bozuk değilse fotoğrafta bariz belli çizgi bence görmemek için kör olmak gerekir

İyi yaptiniz.kanda cikar suan.bariz gorunuyor.hayirli olsun.beta degerinzi saglikla artsin ins

Dayanamadım bu sefer erken gebelik testi yaptım galiba negatif bilemedim

Eklentiler

• 1000033361.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 27
Beta kaç ve döngünün kaçıncı günündesiniz adetiniz gecikti mi ?
Benim de aynı siliklikte
Beta sonucum yarın çıkacak yazarım inşallah
Ovulasyon takibi yaptım yumurtlamadan 12. Günümdeyim adetimden 3 gün geçti 4 test yaptım 4üde silik çıktı doktor kesin hamilesin ama kana bakıp emin olalaım dedi yarın tekrar gideceğim inşallah sizin de vardır
Sat:31 ekim
Pik: 18-19-20

İnşallah vardır. Kalp atışını duymadan Kesin hamile demesine şaşırdım doktorun. Genelde kötümser oluyorlar.

İnşallah vardır. Kalp atışını duymadan Kesin hamile demesine şaşırdım doktorun. Genelde kötümser oluyorlar.
Aile hekimimiz sürecin başından beri birlikteyiz oda benimle bekliyor 4 farklı idrarda pozitif gördüğüm için emin konuştu sanırım yarın sizi de bilgilendiririm inşallah beta çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…