Gerçekten mi allah razı olsun insan ihtiyaç duyuyor duymaya eşim falan hayal görüyosun çizgi yok diyince bi modum düştü teşekkür ederimKaset testte silik çıktıyss kanda o kadar düşün çıkmaz ki silik test 10 üstü beta oluyor takip yapabılırsıniz hayırlı olsun
Esinizi alip hastaneye kan vermeye gidin..esinizde goz muayenesi alsin
Amin Allah razı olsun her mesajda daha da mutlu oluyorumİyi yaptiniz.kanda cikar suan.bariz gorunuyor.hayirli olsun.beta degerinzi saglikla artsin ins
benim de testlerim sizin gibi eğer kan verirseniz sonucu paylaşır mısınız inşaallah bebiş vardırAmin Allah razı olsun her mesajda daha da mutlu oluyorum
Vsrdır Rabbimin bir bildiği damar yolu bulamadışar kan veremedimbenim de testlerim sizin gibi eğer kan verirseniz sonucu paylaşır mısınız inşaallah bebiş vardır
Güncelleme evet hamileymişim testte silik çıktı yine ilk idrar olmamasına rağmenDayanamadım bu sefer erken gebelik testi yaptım galiba negatif bilemedim
Beta kaç ve döngünün kaçıncı günündesiniz adetiniz gecikti mi ?Güncelleme evet hamileymişim testte silik çıktı yine ilk idrar olmamasına rağmenEki Görüntüle 3680803
Beta sonucum yarın çıkacak yazarım inşallahBeta kaç ve döngünün kaçıncı günündesiniz adetiniz gecikti mi ?
Benim de aynı siliklikte
İnşallah vardır. Kalp atışını duymadan Kesin hamile demesine şaşırdım doktorun. Genelde kötümser oluyorlar.Beta sonucum yarın çıkacak yazarım inşallah
Ovulasyon takibi yaptım yumurtlamadan 12. Günümdeyim adetimden 3 gün geçti 4 test yaptım 4üde silik çıktı doktor kesin hamilesin ama kana bakıp emin olalaım dedi yarın tekrar gideceğim inşallah sizin de vardır
Sat:31 ekim
Pik: 18-19-20
Aile hekimimiz sürecin başından beri birlikteyiz oda benimle bekliyorİnşallah vardır. Kalp atışını duymadan Kesin hamile demesine şaşırdım doktorun. Genelde kötümser oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?