• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi ardından kan testi verdim

12ela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
39
6
1
26
Merhaba hanımlar ben tüp bebek yaptırdım 5 gün embriyosu konuldu test yaptım 2 tane bir gün arayla silik çıktı sizde bakın isterim
Kan testiım 143 çıktı sizde değer olarak iyimi acaba lütfen yazın içimi rahatlatmak istiyorum 🙂

Eklentiler

• 1000411178.webp
    1000411178.webp
    8 KB · Görüntüleme: 44
Transferden sonra 8 ci günde verdim dayanadım 143 iyi bir değermi inşallah sağlıkla ilerler herşey
Gayet gzuel birdeger cnm rahat ol önemli olan 2 güne bir katlanması artik sağlıcakla al kucağına 🧿

Merhaba hanımlar ben tüp bebek yaptırdım 5 gün embriyosu konuldu test yaptım 2 tane bir gün arayla silik çıktı sizde bakın isterim
Kan testiım 143 çıktı sizde değer olarak iyimi acaba lütfen yazın içimi rahatlatmak istiyorum 🙂
Hayırlı olsun canım gayet iyi çıkmış sonucun😍 bende günümü bekliyorum belirtilerin nelerdi acaba paylaşır mısın bizimle🥰

Hayırlı olsun canım gayet iyi çıkmış sonucun😍 bende günümü bekliyorum belirtilerin nelerdi acaba paylaşır mısın bizimle🥰
Teşekkür ederim canım 🥰belirtim yoktu yani kasık ağrıları adet ağrısı gibi işte çok ilaç aldığımız için bir belirti göremedim sadece 2 gün evel çok hafif pembe leke ertesi günde yine çok hafif kahverengi leke gördüm hemşireye sordum yerleşme kanaması dedi inşallah sende güzel haberler alırsın

Back
X