Silik çizgi ardından kan testi verdim

12ela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
39
6
1
26
Merhaba hanımlar ben tüp bebek yaptırdım 5 gün embriyosu konuldu test yaptım 2 tane bir gün arayla silik çıktı sizde bakın isterim
Kan testiım 143 çıktı sizde değer olarak iyimi acaba lütfen yazın içimi rahatlatmak istiyorum

Eklentiler

• 1000411178.webp
    8 KB · Görüntüleme: 46
Transferden sonra 8 ci günde verdim dayanadım 143 iyi bir değermi inşallah sağlıkla ilerler herşey
Gayet gzuel birdeger cnm rahat ol önemli olan 2 güne bir katlanması artik sağlıcakla al kucağına

Hayırlı olsun canım gayet iyi çıkmış sonucun bende günümü bekliyorum belirtilerin nelerdi acaba paylaşır mısın bizimle

Hayırlı olsun canım gayet iyi çıkmış sonucun bende günümü bekliyorum belirtilerin nelerdi acaba paylaşır mısın bizimle
Teşekkür ederim canım belirtim yoktu yani kasık ağrıları adet ağrısı gibi işte çok ilaç aldığımız için bir belirti göremedim sadece 2 gün evel çok hafif pembe leke ertesi günde yine çok hafif kahverengi leke gördüm hemşireye sordum yerleşme kanaması dedi inşallah sende güzel haberler alırsın

Çok güzel değerin canım sağlıkla ilerlesin kucağına almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…