Ayyyyy ne mutlu sana sende benim gibi evde tek takılan eşlerdensin belli kiAllah aratmasın canm
Bizde evleneli 1 sene olacak iste ay sonunda ama eşim surekli görevde hem memleketteyim izinlerde görüştük hic denk gelmemişti bu sefer 1 ay kaldı ilkkez ve ilkkez yumurtlama dönemine denk geldi şükür ❤
1 ay 2 günlük oluyor4+2 ne onu bile bilmiyorum
Ben yine kan testinde 45’i görene kadar sabredebilmiştimValla dayanamayıp eşime söyledim şimdi özel hastaneye gidiyoruz dayanamadık
Keske evde tek takılsam yanında olsam daAyyyyy ne mutlu sana sende benim gibi evde tek takılan eşlerdensin belli ki
1 ay 2 günlük oluyorbiz sizden büyüğüz 2 hafta 5 gün ❤❤
[/QUOTE
Oy kıyamam minnacıklar
Bakalım ne çıkacak yanılma payı yok en azından kandaBen yine kan testinde 45’i görene kadar sabredebilmiştimAmin inşallah, siz de hayırlı haberler alırsınız umarım. Biz de 2 aylık evliyken almıştık haberi, anlıyorum seni
Canım benim bundanda cok cok silikti. HamilesinArkadaşlar silik çizgi ne anlama geliyor daha bir buçuk aylık evliyim
Anladımmmmm benim ailem izmir de biz eşimle şırnaktayız senin gibi okursam giderim herhalde İzmir’e bende ailemin yanınaKeske evde tek takılsam yanında olsam da
Evim var ama maalesef ben aile ile takılanlardanim hele bide bulanti agri falan çok hiç kalkamıyorum burdaym kv yanında yani
Ayyyy inşallah çoooook teşekkür edermmmmmCanım benim bundanda cok cok silikti. HamilesinRabbim saglicakla kucagina aldirsin
Değerin düşük falan çıkarsa korkma önemli olan gün gün yükselmesi ve çok dikkat et surekli yat dinlen ilk 3 ay çok önemli canmAnladımmmmm benim ailem izmir de biz eşimle şırnaktayız senin gibi okursam giderim herhalde İzmir’e bende ailemin yanına
Gayet net bir çizgi hamilesiniz maşallahArkadaşlar silik çizgi ne anlama geliyor daha bir buçuk aylık evliyim
Rica ederimAyyyy inşallah çoooook teşekkür edermmmmm
HeyecanlandımRica ederimkanla kesinlessin sonra kese sonra bebis sonra cinsiyet sonrada bir bakmişın miniğin kucaginda annesi
Ben daha kopkoyu bir çizgi bekliyordumGayet net bir çizgi hamilesiniz maşallah
Hahahah evlilik yıldönümünü 3 kişi kutlayacaklarda bugünBen yine kan testinde 45’i görene kadar sabredebilmiştimAmin inşallah, siz de hayırlı haberler alırsınız umarım. Biz de 2 aylık evliyken almıştık haberi, anlıyorum seni
Ayyyy amiiiiin inşallahMaşallah kan testi verde tam emin ol bari. Ömürlü olsun sağlıkla al kucağınadarısı bizlerinde başına
Ne çıktı sonucunuzAyyyy amiiiiin inşallah
Cihazları bozuk olduğu için elimiz boş eve döndük yarın sabah devlet hastanesi yolu görünüyorNe çıktı sonucunuz
Hayırlı haberler ile inşallahCihazları bozuk olduğu için elimiz boş eve döndük yarın sabah devlet hastanesi yolu görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?