Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun miniğin geliyo inşallahhMerhabalar, Adetimin ilk günü sabah yapılan erken gebelik testte gördüm ama emin olamadım,
nasıl ? gerçekten mi ben hiç anlamıyorumSilik değil ki
Araştırın siligin siligi gözle gorulmeyip siyah beyaz yapan flaşı açıp resim çekenler varnasıl ? gerçekten mi ben hiç anlamıyorum![]()
Merhabalar, Adetimin ilk günü sabah yapılan erken gebelik testte gördüm ama emin olamadım,
teşekkür ederim hayırlısı olsun ben hala şoktayımHayırlı olsun miniğin geliyo inşallahh![]()
Amin inşallahhteşekkür ederim hayırlısı olsun ben hala şoktayım![]()
Yarin kan verin mesela sonra salı sonra Perşembe derken 3 bin falan olunca doktora gidersiniz veya pazartesi kan verin direk doktor kontrolünde olursunuzAmin inşrabbim isteyen herkese nasip etsin. İnanın ben hala emin olamıyorum çünkü beklemiyordum akşama kadar da düşündüm. Kan versem ne çıkar bilmiyorum
![]()
Sizin de hayırlı olsun kucağınızda görmeyi nasip etsin rabbim. İlk kez karşılaşıyorum şu an ne yapmalıyım bilmiyorumGayet net görünüyor
Pozitif mi şimdi yaYarin kan verin mesela sonra salı sonra Perşembe derken 3 bin falan olunca doktora gidersiniz veya pazartesi kan verin direk doktor kontrolünde olursunuz
Tekrarla teste göre pozitif kan vermeden bilemezsinizPozitif mi şimdi yayanlış çıkma ihtimali var mı
![]()
çok sağolunTekrarla teste göre pozitif kan vermeden bilemezsiniz
Evet ben de cektimmmHanımlar adet sancısı çekiyor olmak normal mi bu dönemde ?
biraz tarif edebilir misiniz ne kadar sürdü ? gelecek gibi hissediyorumEvet ben de cektimmm