Sağlıkla gelsin inşallahGelme olasılığı yüksek gibi görünüyor hayırlı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin inşallahGelme olasılığı yüksek gibi görünüyor hayırlı olsun![]()
Canim hayirli olsun transfer gunu bir catlatma ignesi falan olmadiysan var masallahSağlıkla gelsin inşallah![]()
Hayirli olsun canim zaten bi yanluslik oldugu belliydi140 çıktı. ilginize teşekkür ederim.![]()
Cuma günü belli olucak catlatma iğnesi falan olmadım diğer ilaçlarım kullanıyorum inşallah olur sağlıkla gelir bu seferCanim hayirli olsun transfer gunu bir catlatma ignesi falan olmadiysan var masallahbu sabah gidip bir kan ver garànti olsun. Kendine iyi bak
Teşekkür ederim sağlıkla gelsinler inş, darısı tüm isteyenlerin başınaHayirli olsun canim zaten bi yanluslik oldugu belliydi![]()
olsun sonuçta gebesin çok şükür tebrikler140 çıktı. ilginize teşekkür ederim.![]()
Gayet iyi çıkmış140 çıktı. ilginize teşekkür ederim.![]()
İlk kan sonucu mu 27 çıktıBugün kan verdim değerim 27 çıktı2gün sonra tekrar kan verin dediler nıe böyle çıktı anlayamadık
![]()
Bende yapmıştın sizinki gibi çıkıştı bugün ki kandaki değer 27 çıktı doktor pozitif ama değerin çok düşük dedi oksapar yazdı pazar günnüne kadar iğne yapmamı söyledi sabırla bekliyorumBuda benim testim adetimin 4. Günü yaptimEki Görüntüle 2959516
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende yapmıştın sizinki gibi çıkıştı bugün ki kandaki değer 27 çıktı doktor pozitif ama değerin çok düşük dedi oksapar yazdı pazar günnüne kadar iğne yapmamı söyledi sabırla bekliyorum
Sağlıkla kavuşuruz inşallahAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende aynı gün kan verdim 502 çıktı benim üç düşüğüm oldu bu dördüncü bende çok tedirginim
Umut herzaman var inan bana ben çok şeyler yaşadım 35 yaşındayım tam umudumu kaybetmisken yeni bir filiz veriyor hayat Allah büyük elbet bizimde yüzümüz gülecekSağlıkla kavuşuruz inşallahumudumu kaybettim gibi daha çok stres oldum
Desteğiniz söyledikleriniz çok mutlu etti beniUmut herzaman var inan bana ben çok şeyler yaşadım 35 yaşındayım tam umudumu kaybetmisken yeni bir filiz veriyor hayat Allah büyük elbet bizimde yüzümüz gülecek
Rica ederim hayat kısa elinen kayıp gidiyor yıllar akışına bırakDesteğiniz söyledikleriniz çok mutlu etti beniteşekkürler
![]()