- 28 Şubat 2025
- 304
- 77
- 13
- 27
- Konu Sahibi Mavi Mor Yesil
-
Canım evet çizgiyi göremiyorum ama çizgi 5 dakika içinde çıktıysa pozitiftir. Genelde zaten yumurtlamadan sonra 14. Gün test yapılır sizinkinin de varsa şuan silik çıkması çok normal bir kaç gün daha takip edip kan verinKızlar selamlarrr. Bugün çatlamanın üzerinden 11 gün geçti. Sabah ilk idrarla test yaptım awox böyle var mı yok mu pek anlayamadım çöpe attım. Elimde bir gebenin günlüğü kaset testi vardı ilk dakikalar içinde çok çok hafif silik çizgi çıktı. Kontrast yapınca da incecik bir çizgi görünüyor, ki şu an ben iyice gözle görebilecek duruma geldim. Korkum şu ki varsa bile eski kürtaj olduğum hamilelikle aynı belirtiler var yine mi sağlıksız diye korkuyorum, sağ bel tarafım kalçama kadar ağrı vuruyor. Testler de yanıltıyor olabilir ve bu kadar silik çıkması sizce normal mi? Muhtemelen çizgiyi de göremeyeceksiniz yükleyince iyice düştü kalitesi yine de eke bırakıyorum.
Sizdeki çizgi pembe miBugün bende aynı marka test yaptım benimki 15 20 dk sonra çıktı kurumadır diye düşünüyorum kendimde. Ama bir kaç dk içinde çıktıysa sizde ihtimal vardır
İnşallah canımHer gebelikte aynı problemi sorunu yaşamazsınız öyle düşünüp kendinizi strese sokmayın derim. Umarım bebeğinize kavuşursunuz
Yok ya pembe gibi gelmedi bana kuruma çizgisi olduğunu gör diye attım bence seninki kuruma değil hemen çıktığına göreSizdeki çizgi pembe mi
Teşekkür ederimCanım evet çizgiyi göremiyorum ama çizgi 5 dakika içinde çıktıysa pozitiftir. Genelde zaten yumurtlamadan sonra 14. Gün test yapılır sizinkinin de varsa şuan silik çıkması çok normal bir kaç gün daha takip edip kan verin
Acaba kafayı mı yiyorum diyorum da çünkü geçen ay birkaç kez yalancı pozitif yemişliğim varr :)Yok ya pembe gibi gelmedi bana kuruma çizgisi olduğunu gör diye attım bence seninki kuruma değil hemen çıktığına göre
Çok övüyorlar ama ben de bilmiyorum gebelik testini ilk kez deniyorumMarkası önemli işte. Bir gebenin testlerini hiç bilmiyorum hep erkenden yaptığım için pozitif onda göremedimyarın tekrarlayın bence
Malesef öyleÇok övüyorlar ama ben de bilmiyorum gebelik testini ilk kez deniyorumSabırsızız iştee
Ovulasyon testim dün koyu çıkmadı. Şimdi evde değilim, eve gidince yapayım. Bu arada önceki gebeliğimde de ovulasyonum tek çizgiydi ama hamileydim. O yüzden ben de pek işe yarıyor mu emin değilim.Ovilasyon testin varsa bitane benim için yapıp foto atar mısın
Anladımmm olsun benim için bi tane kullanOvulasyon testim dün koyu çıkmadı. Şimdi evde değilim, eve gidince yapayım. Bu arada önceki gebeliğimde de ovulasyonum tek çizgiydi ama hamileydim. O yüzden ben de pek işe yarıyor mu emin değilim.
Böyle çıktı :)Anladımmm olsun benim için bi tane kullan
Hmmm senin innovitaymış. Benim bugün çatlamanın 8. Günü sanırım bu şekilde çıktı yükselir mi düşer mi görcez bakalım acaba aynı mı diye bakmak istedim de senin zaten hamileyken de pik olmamış demiştinBöyle çıktı :)
Evet canım bakalım hayırlısı olsun sen de bana haber ver inşallah güzel haberleri alırız.Hmmm senin innovitaymış. Benim bugün çatlamanın 8. Günü sanırım bu şekilde çıktı yükselir mi düşer mi görcez bakalım acaba aynı mı diye bakmak istedim de senin zaten hamileyken de pik olmamış demiştin
Teşekkür ederim haberdar et benide gelişmelerden lütfen
İnşallahhhhhEvet canım bakalım hayırlısı olsun sen de bana haber ver inşallah güzel haberleri alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?