Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dakika sonra cıktı? Bide ben kuruma çizgisine benzettim. Çizgi ince olunca kuruma çizgisi oluyor bana hep öyle denk geldiArkadaşlar dün regl 6 bugün 5 gün vardı göğüslerim acıyo karnım kasılıo ara ara mide bulantı yorgunluk oluyo iki testim de bu şekil çıktı sizce durum ne karanlık olanı bugün yaptım
Hemen çıktı çok hafif pembe 5 dk içindeKaç dakika sonra cıktı? Bide ben kuruma çizgisine benzettim. Çizgi ince olunca kuruma çizgisi oluyor bana hep öyle denk geldi
Hangi marka bu test. Yumurtlama kaçıncı günü. Pozitif testHemen çıktı çok hafif pembe 5 dk içinde
Gebelik var gözüküyorHemen çıktı çok hafif pembe 5 dk içinde
Comfort test adıHangi marka bu test. Yumurtlama kaçıncı günü. Pozitif test
Ay kuzum hepinize çok teşekkür ederim bugün kan vermeye gidicem inşallah vardır inşallah çıkarcanım bende de böyle oldu. bence de gebelik var. bi kac güne tekrarla koyulaşacaktır. süre icinde cıktıysa , hamilesin diye düşünüyorum. tebrikler canım haber et mutlaka
amin canım insallah dualarım seninleAy kuzum hepinize çok teşekkür ederim bugün kan vermeye gidicem inşallah vardır inşallah çıkar![]()
Canım ben de comfortla hamile olduğumu ögrendim bak atıyorum benimkiler regliden 2 gün sonraki testlerim. Bence keisnlikle hamilesin yarın kan verirsen çıkar.Kızlar ben normal ile yaptım bugün hassas olmayanlardan hiç çıkmadı diğer hassas olandan yaptım onda da aşırı aşırı silik çıktı dün yaptığımdan daha silik şuan kasıklarım çok ağrıyo adet sancısı çekiyorum adetime 4 gün var bilmiyorum ya valla![]()
Canım cuma günü yani adetime 2 gün varken kan verdim beta hcg 0.100 çıktı bugün regl olmam gerek ama olcak gibi değil üstelik sırt ağrım var adet sancım yokluyor 0.100 ise yok diyolar bazıları sonra dan yükselme oluyor diyo hiç bilmiyorumCanım ben de comfortla hamile olduğumu ögrendim bak atıyorum benimkiler regliden 2 gün sonraki testlerim. Bence keisnlikle hamilesin yarın kan verirsen çıkar.Eki Görüntüle 2702991 Eki Görüntüle 2702992
Hayırlısı olsun. Kafaya çok takmamak gerekiyor. Benimde dün hastalanma gerekiyordu ama olmadım. Az önce bi test yapayım dedim sonuç tek çizgi maalesef. Olmayınca olmuyor. Allah doğru zamanda en hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin inşallahCanım cuma günü yani adetime 2 gün varken kan verdim beta hcg 0.100 çıktı bugün regl olmam gerek ama olcak gibi değil üstelik sırt ağrım var adet sancım yokluyor 0.100 ise yok diyolar bazıları sonra dan yükselme oluyor diyo hiç bilmiyorum
Aynen hayırlısı olsun hakkımızda elbette nasipte vardır doğru zamanda sağlıklı şekilde gelir inşallahHayırlısı olsun. Kafaya çok takmamak gerekiyor. Benimde dün hastalanma gerekiyordu ama olmadım. Az önce bi test yapayım dedim sonuç tek çizgi maalesef. Olmayınca olmuyor. Allah doğru zamanda en hayırlı bir şekilde hepimize nasip etsin inşallah