- 7 Ocak 2024
- 38
- -1
- 6
- 28
- Konu Sahibi Melike uluisik
Üç gündür regli gibi kasıklarım ağrıyor bir haftadır bitkin ve yorgunum test yaptım üç dk sonra silik çıktı gebe miyim? Kasıklarım regli gibi ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gebelik var gözüküyor. Adetiniz geçti mi ?Üç gündür regli gibi kasıklarım ağrıyor bir haftadır bitkin ve yorgunum test yaptım üç dk sonra silik çıktı gebe miyim? Kasıklarım regli gibi ağrıyor Eki Görüntüle 3365336
Evet canım test hamile oldunu gösteriyor regliniz gectimiÜç gündür regli gibi kasıklarım ağrıyor bir haftadır bitkin ve yorgunum test yaptım üç dk sonra silik çıktı gebe miyim? Kasıklarım regli gibi ağrıyor Eki Görüntüle 3365336
EvetEvet gebelik var gözüküyor. Adetiniz geçti mi ?
Düzensiz adetim var ondan emin olamıyorum ama 32. GünümdeyimEvet canım test hamile oldunu gösteriyor regliniz gectimi
Kan verin bence. En doğru sonucu orda alırsınız ama bende böyle silik çizgi ile öğrendim gebeliğimiEvet
Pcosum var
Ümitlenmek istemiyorum. Ama geçen hafta iki gün üst üste rüyamda gebelik testi yaptım pozitifti
Yarın vereceğim ama korku heyecan içim içime sığmıyorKan verin bence. En doğru sonucu orda alırsınız ama bende böyle silik çizgi ile öğrendim gebeliğimi
Çok iyi anlıyorum bu heyecanı. Benimde çok olmadı bu haberi alalı. 7+4 haftalık Şuan. İnşallah bebeğin seninledir.Yarın vereceğim ama korku heyecan içim içime sığmıyor
Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursunÇok iyi anlıyorum bu heyecanı. Benimde çok olmadı bu haberi alalı. 7+4 haftalık Şuan. İnşallah bebeğin seninledir.![]()
Amin inşallahAllahım sağlıklı sıhhatli kavuştursunağlayasım var korkudan
Tekrar test yaptım sonucu böyle çıktı kan verdim daha çıkmadıAmin inşallahgüzel düşün güzel olsun. Biliyorum sabah hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor. Bizede haber ver mutlaka kan sonucunu
Gebesin benceeTekrar test yaptım sonucu böyle çıktı kan verdim daha çıkmadı
Ben de seninle aynı durumdayım kalbini temiz tut güzel haberler alacağız. Nasipse bende yarın erkenden kan vermeye gideceğim sağlık ocağınaTekrar test yaptım sonucu böyle çıktı kan verdim daha çıkmadı
Evet canım gebelik var görünüyorTekrar test yaptım sonucu böyle çıktı kan verdim daha çıkmadı
Kan sonucum kızlar
Tebrikler hamilesin daha yeni olduğu için 60 çıkmış, 2 güne bir kan testi vermeye devam edin artış olacakKan sonucum kızlar