Silik çizgi çıktı .Hamile olabilir miyim?

Bngk01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
29
18
88
26
Arkadaşlar merhaba daha önce bir çok denemeye rağmen hiçbir testte silik dahi sonuç alamamıştım sizce bu silik çizgi pozitif mi demek 5 gün gecikme yaşadım ama adet olacak gibi kasık ağrısı var

Bence evet ama bir test ile daha deneyin isterseniz. Ben var diye düsündüm.
Çok teşekkür ederim dönüşünüz için :) Sabah ilk idrarla testi yapmam gerektiğini söylediler şimdi tekrar yapsam her hangi yanıltma olur mu sizce sabahı bekleyip test sonucuna göre kan vermeye mi gitsem kararsız kaldım çok fazla kez hayal kırıklığı yaşadım ümitlenemiyorum o yüzden

Sabahi bekleyip tekrarlayin ya da su alimini 3-4 saat keserek de yapabilirsiniz . Simdi hemen yaparsaniz varsa da cikmaz henüz yeni oldugu icin. Insallah vardir bebeginiz :) ikinci test de pozitif cikarsa kan verin acele etmeyin.

Sabahi bekleyip tekrarlayin ya da su alimini 3-4 saat keserek de yapabilirsiniz . Simdi hemen yaparsaniz varsa da cikmaz henüz yeni oldugu icin. Insallah vardir bebeginiz :) ikinci test de pozitif cikarsa kan verin acele etmeyin.
Çok teşekkür ederim sabah umarım sonuç değişmez ilk kez adet gecikmesi yaşıyorum ve böyle bir sonuç görüyorum biraz ümitlendim umarım hislerimde yanılmam <3

Dün gece dayanamayıp başka bir markayla denedim sabah da yine her iki markadan farklı bir markayla denedim bu gün muayene olacağım detayları akşam yazarım

Çok sevindim inş bizde güzel haber alırız belirtileriniz nelerdi
Amiin darısı bekleyen herkesin başına
Yumurtlama günümden 2 gün sonra adet günüme kadar lekelenmeler ve hafif hafif kanama oldu ben de bu ay hormonlarla alakalı bir sorun oldu diye düşündüm hiç ihtimal veremedim adet günümden sonra da hep olacak gibi sürekli ağrım vardı ha yarın olacam ha bu gün derken 6 gün geçti bende anneler günü diye bir denemek istedim idrarda yaptım artimed markaydı çok olumsuz yorum görünce değil diye düşündüm çok denemiştik bu ay da olmaz dememin sebebi hiç çaba harcamadım bu ay adet ağrıları ve yaklaşık 1 hafta süren bir lekelenme oldu yumurtlama günümden sonra başka hiç bir belirti yoktu çok şaşkınım hala

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebbişiniz bence alışın hamilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…