• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi çıktı sizce hamile miyim ?

Buse2222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
17
3
1
29
Sanki silik çizgi var gibi sizce olabilir mi? Daha önce bu testi kullanmıştım ama hiçbir şekilde silik çizgi bile çıkmamıştı. Yoksa ben hayal mi görüyorum böyle bir çizgi yok mu? Bir de böyle silik çizgi olması yine de negatif sayılır mı? Lütfen beni bir aydınlatın🥰🥲

Eklentiler

• IMG_4127.webp
    IMG_4127.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_4128.webp
    IMG_4128.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 78
Sanki silik çizgi var gibi sizce olabilir mi? Daha önce bu testi kullanmıştım ama hiçbir şekilde silik çizgi bile çıkmamıştı. Yoksa ben hayal mi görüyorum böyle bir çizgi yok mu? Bir de böyle silik çizgi olması yine de negatif sayılır mı? Lütfen beni bir aydınlatın🥰🥲
Heveslendirmek istemem ama bende gördüm çizgiyi. Marka nedir acaba? Bir de bu kadar erken öğrenmek hayal kırıklığı olabiliyor. Regl bekleyin derim 🥺

Çok gölge gibi bir çizgi vaar gününüz geçti mi?

Back
X