Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 2. Çizgi gözüküyo fakat 2 kere yalancı pozitif çıkardı bu test ya başka markayla tekrar dene yada kan verAdet tarihime 4 gün var bugün prodoctor erlen gebelik testi yaptım. Çizgiyi sadece ben mi görüyorum? Yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 3259397
Önerebileceğiniz bi marka var mı?Canım 2. Çizgi gözüküyo fakat 2 kere yalancı pozitif çıkardı bu test ya başka markayla tekrar dene yada kan ver
Kuruma çizgisine benziyor. Kaçıncı dakikada çıktı? En güvenlisi adet geçtikten sonra kaset test yapmanızÖnerebileceğiniz bi marka var mı?
Valla şu diyememem çünkü hepsinde yanılma payı var ama predictor alabilrsin bu orjinali prodoctor onun çakmasıÖnerebileceğiniz bi marka var mı?
5 dakika sonra çıktı. Kuruma çizgisi olabilir mi?Kuruma çizgisine benziyor. Kaçıncı dakikada çıktı? En güvenlisi adet geçtikten sonra kaset test yapmanız
Tamamdır ondan alıp deneyeceğim teşekkür ederimValla şu diyememem çünkü hepsinde yanılma payı var ama predictor alabilrsin bu orjinali prodoctor onun çakması
Umarım umduğumız gibidir deneyeceğim tekrarKaset testle ya da başka bir erken gebelik testiyle sabah ilk idrarla tekrarlayabilirsiniz ama bunda görüyorum ben de
5 dakikada çıktıysa kuruma çizgisi olmama ihtimali yüksek canım. Umarım bebeğin seninledir5 dakika sonra çıktı. Kuruma çizgisi olabilir mi?
Umarıım çok teşekkür ederim5 dakikada çıktıysa kuruma çizgisi olmama ihtimali yüksek canım. Umarım bebeğin seninledir
Kaç gün var canım adetineAwox marka yaptım tek çizgi.. Sanırım ilk yaptığım test yanılttı![]()
2 gün varKaç gün var canım adetine
Yaptın mı bugün canım test? Benim 4 gün var ama test yapmıyorum. Gecikmeyi bekliyorum. Nasip oluraa2 gün var
1 günüm kaldı sanırım yapmayacağım çünkü adet olacakmış gibi ağrım var maalesefYaptın mı bugün canım test? Benim 4 gün var ama test yapmıyorum. Gecikmeyi bekliyorum. Nasip oluraa
Gebelik belirtisi adet ağrısına çok benzetmiş umarım hamilesindir canım.1 günüm kaldı sanırım yapmayacağım çünkü adet olacakmış gibi ağrım var maalesef![]()
Malesef regl oldum.. Bir dahaki ay inşallahGebelik belirtisi adet ağrısına çok benzetmiş umarım hamilesindir canım.
Sağlıkla en doğru zamanda gelsin inşallah canımMalesef regl oldum.. Bir dahaki ay inşallah![]()