Silik çizgi erken gebelik

Aysegulls1

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
14
5
6
35
20231026_180346.webp
boyle bşr hayalet çizgi ile karşılaşan arkadaşlarım,deneyimlerinizi paylaşır mısınız.regle üc gün var not olarak😊

Benim reglim 5 gün geçince bundan çok hafif belirgin silik bir çizgi çıkmıştı. Çok erken yapmışsınız testi regliniz geçsin bir de öyle yapın :)

Allah bagıslasın bebeginizi ,ben de ilk bebegimi kaybettim bana bir umut gibi olacak eger pozitif ise aylardır negatif negatif bıkmış,yorulmuştum
Allah razi olsun Rabbim sizede nasip etsin insaAllah bu testlerde negatifleri tam 14 sene gördüm ben nasıl bi üzüntüdür cok cok iyi bilirim... hep dua ediyorum Rabbim kimseye aratmasın..

Siz hamile miydiniz peki ,kan vereceğim yarın inşallah mesai baslayınca😊😀
Evet ama bu kadar erken öğrenmekte iyi olmuyor kanda da düşük çıkar muhtemelen. Benim ilk bebeğimde 5 gün geçince çok net çıkmıştı aynı gün kan verdim 1500 çıktı değer iki gün sonra da keseyi görmüştüm. İkinci de 5 gün geçti silik çıktı ertesi gün kan verdim 41 çıktı değer. Geç döllenme olmuş ama malesef 1 hafta önce düşük yaptım. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏🏼

Evet ama bu kadar erken öğrenmekte iyi olmuyor kanda da düşük çıkar muhtemelen. Benim ilk bebeğimde 5 gün geçince çok net çıkmıştı aynı gün kan verdim 1500 çıktı değer iki gün sonra da keseyi görmüştüm. İkinci de 5 gün geçti silik çıktı ertesi gün kan verdim 41 çıktı değer. Geç döllenme olmuş ama malesef 1 hafta önce düşük yaptım. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏🏼
Ben de siz gibi 5 aylıkken kaybettim bebrgimi karnımda.basımız sağolsun.allahım nasip ettiyse olacak guzel günlerimiz.aynen dediğiniz gibi beklemek en guzeli esasında..

Back
X