Silik Çizgi ❗️ Yardımmm

BESD

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
250
167
103
Merhaba 🙋‍♀️ Regl günüme 4 gün var sabahtan normal test yapmıştım negatif çıktı . 10 dkdan sonra değerlendirilen sonuçların yanlış olduğunu biliyorum bu arada belirteyim 😊 daha sonra dışarıdaydık bütün gün eve geldiğimde baktım 2. Çizgi silik bir şekilde var testi atmayı unutmuşum . Burada bir kaç yerde teste su damlatıp kuruma çizgisimi değil mi anlaşılabilir yazılmış. Damlattım çizgi silinmedi. Test sonucunu paylaşacağım. Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Veya bu su damlatma olayını yapıp yanılan oldu mu 🧐🤔 bu arada fotoğrafı suyu damlattıktan sonra çektim

Eklentiler

• 81EDB642-6CD1-4163-8B6F-D2734E2BCAD3.webp
    81EDB642-6CD1-4163-8B6F-D2734E2BCAD3.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 956
Kuruma çizgisine benziyor. Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ben de bekliyorum sizin gibi umutla 🙏🏻❤️

Kuruma çizgisine benziyor. Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ben de bekliyorum sizin gibi umutla 🙏🏻❤️
Kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için 2 damla su damlatıp öyle bakın yazılmış bir kaç yerde onu yaptım çizgi silinmedi. Onun için konu açtım. Amin isteyen herkese nasip olur inşallah

Bana pozitif gb geldi, Allah gönlünüze göre versin dilerim 🌸

Bunu öğrenmenin en güzel yolu ysrin kan testi vermeniz
Okadar çok arkadaş var ki testi pozitif olup kanda negatif çıkan
Umarim hamilesinizdir .

Var gibi geldi 🥰 benmde böyle olmuştu 2.ci kızımda hatta daha silikti ve sonradan çıkmıştı

10 dakikadan sonra cikan sonuclar pozitif de olabiliyor kuruma cizgisi de. Yani emin olmaniz mumkun degil. Ya gun gun yapip takip edeceksiniz ya da kan testi vereceksiniz 🤷🏼‍♀️

Merhaba 🙋‍♀️ Regl günüme 4 gün var sabahtan normal test yapmıştım negatif çıktı . 10 dkdan sonra değerlendirilen sonuçların yanlış olduğunu biliyorum bu arada belirteyim 😊 daha sonra dışarıdaydık bütün gün eve geldiğimde baktım 2. Çizgi silik bir şekilde var testi atmayı unutmuşum . Burada bir kaç yerde teste su damlatıp kuruma çizgisimi değil mi anlaşılabilir yazılmış. Damlattım çizgi silinmedi. Test sonucunu paylaşacağım. Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Veya bu su damlatma olayını yapıp yanılan oldu mu 🧐🤔 bu arada fotoğrafı suyu damlattıktan sonra çektim
Benim adetime 6 gün var sabah erken gebelik testi yaptım saat 06:00 da hiç birşey görmedim sabah 08:30 baktığımda hayali bir çizgi gördüm bir heyacanlandım sonra değilim dir dedim .ovülasyon testi yaptım gün içinde ikinci çizgi silikti inşallah hamilesinizdir hamileyimdir durumunuzdan Bilgi verirmisiniz

Merhaba bayanlar adetime bugün 2 gün var ve sol kasığımda ve belimde aralıklı kramp ve sancılar var belirtiler üzerine adetime 4 gün Kala test yaptım silik çizgi çıktı 3 gün kala yaptım yine silik çıktı bu gün 2 gün var 3.testi yaptım öncekilere göre daha belirgin ama tam kırmızı değildi sizce hamilemiyim yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba bayanlar adetime bugün 2 gün var ve sol kasığımda ve belimde aralıklı kramp ve sancılar var belirtiler üzerine adetime 4 gün Kala test yaptım silik çizgi çıktı 3 gün kala yaptım yine silik çıktı bu gün 2 gün var 3.testi yaptım öncekilere göre daha belirgin ama tam kırmızı değildi sizce hamilemiyim yardımcı olursanız sevinirim
Fotolari varsa yukleyin

Back
X